Soos Zoltan, candidat independent sau semiindependent? Politic
  • admin
  • 1 comentarii
  • 419 Vizualizări

Soos Zoltan, candidat independent sau semiindependent?

111Vicepreşedintele UDMR Mureş, Soos Zoltan, care a fost desemnat să candideze pentru Primăria Târgu-Mureş în urma unui scrutin intern al unor organizaţii maghiare, a declarat joi, 4 februarie, că ar putea candida din postura de independent, nu pe listele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, informează Agerpres.

Potrivit site-ului www.agerpres.ro, Soos Zoltan, care a câştigat în luna octombrie a anului trecut scrutinul intern organizat între UDMR, Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) şi Mişcarea Civică pentru Bilingvismul din Târgu-Mureş (CEMO), a arătat că în urma tratativelor dintre conducerile UDMR şi PPMT s-a conturat ideea candidaturii sale independente. “Conducerile UDMR şi PPMT s-au înţeles asupra candidaturii, că ar sprijini persoana mea pentru Primăria Târgu-Mureş. Foarte probabil o să candidez într-o postură de semiindependent, independent, nu pe lista UDMR. Asta din punctul meu de vedere are un avantaj: în primul rând cred că în campaniile electorale UDMR a omis alegătorii români din Târgu-Mureş, nu avea un mesaj şi pentru ei. Cred că problemele în Târgu-Mureş sunt comune, nu sunt etno-specifice, sunt legate de lipsa locurilor de muncă, de salarii mici şi de foarte multe altele. Evident, asta este o şansă foarte bună de a demara o comunicare care să abordeze în general problemele Târgu-Mureşului, nu numai problemele uneia dintre comunităţi. Cred că s-a oferit o şansă şi vrem să vedem cât putem transmite alegătorilor din acest mesaj, cât înţeleg”, a precizat Soos Zoltan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Buna idee ! au trebuit atatia ani ca cineva din cadrul UDMR sa realizeze ca muresenii vorbitori nativ de limba romana ar putea fi interesati de om si nu de natie ; e timpul sa trecem peste nationalismele ieftine si sa ne gandim la noi , la autonomie pe criterii economico-administrative cu pastrarea evidenta a specificului local …pentru ca suntem , pana la urma , mureseni , ardeleni si abia dupaia intervin fineturile natiunii !

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE