Home / FC Municipal / ASA a revenit din Antalya, fără Axente

ASA a revenit din Antalya, fără Axente

Distribuie

asaEchipa de fotbal ASA Târgu-Mureș s-a întors vineri acasă, după cantonamentul de două săptămâni efectuat în Antalya. În această perioadă echipa clasată pe locul 6 în Liga I a susținut și cinci partide de verificare. Roș-albaștrii au obținut două victorii, au terminat două partide la egalitate și au fost învinși o singură dată, în chiar primul joc, 0-1 cu FK Zira, din Azerbaidjan. În următoarele patru partide, mureșenii au obținut următoarele rezultate: 3-2 cu Sepahan, campioana en-titre din Iran, 0-0 cu polonezii de la Pogon Szczecin, 1-1 cu Slovan Liberec din Cehia și 1-0 cu nou promovata din Azebaidjan, FK Akzhayk. După două zile de pauză, mureșenii își vor relua luni pregătirile în vederea reluării campionatului, din care mai sunt de disputat trei etape, după care vor urma turneele play-off și play-out. Primul meci oficial al mureșenilor este programat vineri, 12 februarie, de la ora 20.30, pe Trans-Sil, adversara fiind Pandurii Târgu-Jiu.
Din lot nu va mai face parte atacantul Mircea Axente. Aflat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul a ajuns la un acord cu clubul ASA și va evolua în prima ligă din Israel, la formația Maccabi Netanya.
Antrenorul principal al formației mureșene, Petre Grigoraș s-a arătat mulțumit la finalul cantonamentului din Antalya. „Sunt mulțumit în primul rând că nu au existat accidentări serioase, jucătorii au răspuns bine tehnic și tactic, dar sunt un pic obosiți din punct de vedere fizic. Sper ca în următoarele zece zile, până la primul joc oficial, să ne revenim cu prospețimea fizică. Este impropriu să spun că am reușit să punem totul la punct, pentru că mereu mai apar probleme, dar sper să fim bine la începutul campionatului. În ceea ce privesc rezultatele din amicale, nu pot spune că sunt bune sau nu, deoarece nu asta am urmărit. Am vrut să-i cunosc și eu mai bine pe jucători, pentru că sunt un antrenor nou-venit la această echipă, sunt și mulți jucători noi care au venit în această perioadă de pregătire. Vom fi o echipă experimentată, cu jucători maturi, cu foarte multe meciuri în Liga 1, dar nu acesta este obiectivul nostru, ci să fim o echipă valoroasă. Avem ca obiective intrarea în play-off, semifinalele Cupei, obiective foarte importante pentru noi, pe care sper să le îndeplinim”, au fost concluziile lui Petre Grigoraș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

3 comentarii

  1. Grigorasule in ARDEAL CUVANTUL..SPER..sa-l elimini din vocabular.Cand jucai inainte de 90 la SC BACAU-atuncea sperai ca SCANTEIE sa nu dea mai multe goluri decat tine.Omenii astia de aicea de la MURES te-a angajat sa faci prin rezultatele echipei ORASUL fericit.Ai o munca destul de dificila,dar poti sa le tai ata asa zisilor lideri ai echipei-MURESAN &STANCIOIU.BRILIANTULUI-daca nu-i convine -se poate reintoarce in INDIA sau unde vrea muschii lui.Ardelenii vor fotbal-nu scamatorii.

  2. ..Sunt un pic obositi??Dar noi orasenii om fi mai odihniti-ca V-A bagam cate 10.000 de euroi in potofele/luna???AHAHI!!!Grigoras,Grigoras-poate ai aflat ca la Mures antrenorii se schimba mai des decat chilotii??!!!Si pe la turcaleti-„Briliantul”ti-o dus juma de echipa la un ..chefulet..”.A doua zi la meciul ala cu ospatarii din Azerbaidjan -toti erau plouati in gura.Grigorasule-daca nu esti exigent-nu prinzi meciul cu PANDURII????

  3. Gheorghe zenesan

    Ce ne trebuie Axente cand il avem pe pensionarul Mutulica ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.