Home / Cultură / “Culoare pentru suflet”, la Valea Izvoarelor

“Culoare pentru suflet”, la Valea Izvoarelor

111Asociaţia Ideal Infinit şi Asociaţia Valea Izvoarelor, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş organizează, în perioada 30 ianuarie – 6 februarie, tabăra de pictură “Culoare pentru suflet”, la Rezidenţa pentru vârstnici din localitatea Valea Izvoarelor nr. 144, comuna Sânpaul.

La tabără participă 11 membri ai Asociaţiei Artiştilor Plastici: Cristina Mureşan – director de tabără, prof. Vasile Muresan, prof. Călin Bogătean, Benko Istvan, Czirjek Lajos, Adriana Neghirla, Sabina Purcariu, Ioan Rusu, Soo Emma, Rodica Vescan, Angel Vultur. În cadrul taberei au organizate trei activităţi importante, marţi “Lecţia de privit” cu prof. Vasile Muresan, miercuri “Ora icoanei” cu prof. Calin Bogătean şi vineri “Atelierul de acuarelă” cu Soo Emma la care au fost invitaţi să participe locatari ai Rezidenţei pentru vârstnici. “Pe tot parcursul taberei este organizată o expoziţie de pictură cu lucrările realizate în tabără, acestea putând fi admirate de rezidenţi, aparţinătorii lor, angajaţi şi vizitatorii care trec pragul aşezământului. La sfârşitul perioadei, lucrările realizate vor face obiectul expoziţiei a carei vernisaj va avea loc sâmbătă, 6 februarie 2016, ora 11.00, la Rezidenţa pentru vârstnici, eveniment la care au fost invitaţi membri ai autorităţilor locale, membri din conducerea instituţiilor publice implicate în activitatea Rezidenţei pentru vârstnici şi a taberei de pictură, aparţinători şi alte persoane interesate. Condiţiile în care se desfăşoară tabăra şi activităţile conexe taberei sunt de înaltă calitate, începând de la lumină în spaţiul destinat picturii, până la căldura şi amabilitatea conducerii şi personalului Rezidenţei. Organizatorii şi participanţii la tabără se declară mulţumiţi şi consideră ca evenimentul este deja un succes având în vedere toate implicaţiile activităţilor desfăşurate. Rezidenţii sunt încântaţi să viziteze atelierul care este deschis pe tot parcursul taberei, să asculte explicaţiile oferite de artişti şi admiră cu plăcere lucrările expuse”, a precizat Cristina Mureşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noutăți despre Balul Palatului 2021

Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș va găzdui, în data de 17 noiembrie, …