Liberalii, candidaţi surpriză la Reghin Politic
  • admin
  • 3 comentarii
  • 735 Vizualizări

Liberalii, candidaţi surpriză la Reghin

111Deputatul liberal Cristian Chirteş, care deţine şi funcţia de preşedinte al PNL Reghin, a anunţat vineri, 5 februarie, cu ocazia unei conferinţe de presă, că liberalii pregătesc o listă cu candidaţi surpriză la alegerile locale din iunie 2016, formată preponderent din tineri. „Partidul Naţional Liberal Reghin şi-a revenit, în sensul că foarte mulţi tineri au intrat în partid, şi oameni noi. Eu chiar le-am cerut celor care au avut probleme legate de notorietate să se dea la o parte şi o să avem chiar şi candidaţi surpriză la Reghin. Vom avea candidaţi, vom avea liste complete de consilieri locali, vom mai avea de la organizaţia Reghin chiar şi reprezentanţi pe lista pentru Consiliul Judeţean”, a declarat deputatul Cristian Chirteş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pana și fata domnului deputat îl da de gol ……. se vede ca este cam terminat, tras la fata și neserios. Oameni buni nimeni nu are nici cu voi dar haideți cu realizările pe care le ați făcut. Nu ați făcut nimic. Sunteți niște mincinoși ordinari.

  • Voi ăștia de la PNL înainte sa veniți cu canditi surpriza atribui sa veniți cu realizările pe care le ați făcut. ……. dar ca de obicei nu ați făcut nimic. ……. sunteți niște mincinoși. ……. apropo cine este Cristi Chirtes ca eu unu nu am auzit de el ……..nu l am văzut nici o data pe vreo scena în Reghin. …..

  • Voi liberalii sunteţi tot un partid istoric, aşa cum au fost şi nu mai sunt,ţărăniştii.Veţi rămânea în istorie ca şi ăia .

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE