Târg de Artă şi Antichităţi, la Promenada Mall Târgu-Mureş Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 924 Vizualizări

Târg de Artă şi Antichităţi, la Promenada Mall Târgu-Mureş

222Târgul de Artă şi Antichităti, ajuns la a XVII-a ediţie, este cel mai mare şi important eveniment pentru iubitorii de artă şi colecţionarii regiunii, organizat de către Promenada Mall Târgu-Mureş şi Compania Malio Internaţional.

Pasionaţii de artă şi frumos, aşteptaţi la târg

Venirea primaverii creează spaţiul feeric pentru cei pasionaţi de artă şi antichităţi. „În perioada 5-7 februarie, peste 60 expozanţi ne aşteaptă în Promenada Mall cu obiecte unice: piese de mobilier, tablouri de colecţie, bijuterii, icoane, cărţi vechi, numismatică, insigne, timbre şi multe obiecte învăluite în aerul boem al secolului trecut, cât şi creaţii ale unor artişti contemporani. Lucruri interesante a căror valoare a crescut odată cu trecerea anilor. Evenimentul îşi doreşte, ca pe întreaga perioadă a târgului, să reprezinte locul de întâlnire atât al artiştilor cât şi al pasionaţilor de artă şi colecţionarilor. Expozanţi prezenţi sunt veniţi din toată ţara cu obiectele a căror valoare este recunoscută la nivel naţional şi internaţional.

Fie că doriţi să vă completaţi colecţiile personale sau căutaţi un cadou deosebit pentru persoana iubită, în cadrul târgului aveţi posibilitatea să achiziţionaţi piese unice a căror valoare sentimentală şi reală o să va binedispună mulţi ani. Evenimentul se adresează publicului larg, de la tânăra generaţie până la colecţionarii veterani, însă toţi pasionaţi de artă şi frumos, Ne-am propus ca şi la această ediţie să aducem din nou faţă în faţă trecutul cu prezentul şi să vă furăm privirile cu obiecte speciale, extraordinare, diferite şi accesibile aproape oricărui buzunar. Târgul îşi propune să aducă în faţa vizitatorilor obiecte memorabile pentru diferite gusturi şi preferinţe”, se arată într-un comunicat de presă remis de organizatori.

Programul de vizitare

Ediţia a XVII-a a Târgului de Artă şi Antichităţi va avea loc în perioada 5-7 februarie, în Promenada Mall Târgu-Mureş. Programul de vizitare este vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 la 22.00, iar duminică de la 10.00 la 19.00. “Vă aşteptăm într-un mediu ambiant al creativităţii umane, al istoriei şi bunului gust, pentru a cunoaşte calitatea şi rafinamentul obiectelor de arta, dar şi să vă bucuraţi de ele chiar în propria dumneavoastră locuinţă”, se mai arată în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE