Home / Administratie / Dezbatere publică despre PUG-ul municipiului Târgu-Mureş

Dezbatere publică despre PUG-ul municipiului Târgu-Mureş

PUGPrimăria municipiului Târgu-Mureş, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra organizării şedinţei de dezbatere publică pentru Raportul de Mediu elaborat pentru reactualizarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Târgu-Mureş, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, în Sala de Consiliu nr. 45, în data de 30 martie 2016, ora 16.00, cu participarea autorităţilor interesate de plan.

Potrivit unui anunţ făcut public pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro, raportul de mediu poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş, strada Podeni nr. 10, între orele 8.00 – 16.00 şi la sediul titularului de plan, Primăria municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, între orele 8.00 – 12.00.

Comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul APM Mureş sau prin fax 0265-314985, e-mail office@apmms.anpm.ro, cât şi la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş sau prin fax 0365/801857, e-mail urbanism@tirgumures.ro, până la data de 25 martie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sute de amenzi aplicate într-o zi, de Poliția Rutieră Mureș

Polițiștii Serviciului Rutier Mureș, împreună cu colegii din cadrul Serviciului Rutier Harghita, au desfășurat, în …