Aproape 400 de sancțiuni contravenţionale aplicate șoferilor, la sfârșitul săptămânii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Aproape 400 de sancțiuni contravenţionale aplicate șoferilor, la sfârșitul săptămânii

parapet singeorgiu de muresPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au aplicat, în perioada 6 – 7 februarie, 393 de sancţiuni contravenţionale contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi 4 infracţiuni rutiere au fost constatate, fiind desfăşurate activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi conştientizarea riscului rutier de către participanţii la traficul rutier.
În cursul acestui sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Mureş au constatat 4 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
În această perioadă 9 permise de conducere au fost reţinute pentru 90 de zile, pentru depăşirea limitei legale de viteză cu peste 50 km/h. „La data de 6 februarie, ora 15.42, un bărbat a condus un autoturism, pe str. Voinicenilor, din municipiul Tîrgu Mureş, cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum cu limita legală admisa de viteza de 50 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amenda in valoare de 945 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulaţie pentru15 zile. La data de 06 februarie 2016, o femeie a condus un autoturism, pe DN 13 E 60, în localitatea Albești, cu viteza de 105 km/h, limita pe acest sector de drum fiind de 50 km/h”, se transmite într-un comunicat de presă al IPJ Mureș. Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, polițiștii recomandă mureșenilor respectarea regimului legal de viteză instituit pe tronsoanele de drum pe care se deplasează, atât în interiorul cât şi în afara localităţilor, dar și adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere concrete sectorului de drum pe care rulează, situând-o nu la limita maximă admisă de lege, ci la limita mersului în siguranţă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE