Home / Administratie / DNA cere spațiu… de la Consiliul Local Tîrgu Mureș :)

DNA cere spațiu… de la Consiliul Local Tîrgu Mureș :)

Distribuie

dna_site

Direcția Națională Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Anticorupție (STA) Tîrgu Mureș a solicitat Consiliului Local Tîrgu Mureș să îi comunice, de urgență, dacă are spații disponibile de alocat. “Având în vedere că Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș din cadrul Direcției Naționale Anticorupție se confruntă în activitatea sa cu majore dificultăți generate de spațiul insuficient în care își desfășoară activitatea vă rugăm să ne comunicați în regim de urgență dacă există posibilități de a ne sprijini instituțional în soluționarea acestei probleme, în sensul atribuirii unui spațiu cu destinația de birouri în municipiul Tîrgu Mureș”, se arată în adresa STA semnată de către procurorul șef serviciu Tiberiu Nicolae Onea, adresă înregistrată în 28 decembrie. Adresa a ajuns în mapele consilierilor la ședința de la sfârșitul lunii ianuarie, însă nu a fost și discutată. Vă reamintim că trei consilieri locali, primarul municipiului Tîrgu Mureș și mai mulți foști și actuali angajați ai Primăriei Tîrgu Mureș sunt trimiși în judecată de DNA în dosarul ASA, adică reprezentanți ai autorităților cărora acum parchetul le cere un spațiu :). (L.V.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

7 comentarii

  1. Ilie, vorbesti singur ? 😛

  2. mutati la liceul de chimie este spatiu destul

    poate asa nu se darama incet

  3. Consider ca o anumita parte a JUSTITIEI ROMANE-blocheaza intrarea ROMANIEI-in spatiul SCHENGEN.Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza-???M-A si opresc aicea cu comentariile,fiindca sunt prea mic sa inteleg batalia asta crancena din interiorul acestor procurori-platiti din banul romanului spectator.Sper ca odata si odata vinovatii acestei anomalii vor plati inzecit.

  4. Si Curtea Constitutionala -trebuie urgent desfiintata.Infiintata o structura asemanatoare unde sa intre cei mai buni JUDECATORI-ai tarii-nepolitici.CCR-ul actual ne trimite printre tarile bananiere ale Africii.Bosorogii astia din CCR-voteaza dupa cum bate vantul,sau in ciuda ca nu li se mai ridica lor ..vrejul..??Pai daca intreaga EUROPA-nu agreeaza modificarea legilor electorale cu 6 luni inainte de SCRUTINUL DE VOTARE-bosorogimea asta de teama sa nu fie urecheata de partidul ce i-o trimis acolo ..ne injura pe toti romanii si stabilesc exact pe dos..Ei fac ce vor pula lor..intr-o noapte baga ..ERATE.. si SFIDEAZA VOTUL A 9 MILIOANE DE ROMANI.Cum sa fim in SCHENGEN..cu asemenea indivizi???

  5. Romanule MURESANULE-fin devorator al politicii timpurilor actuale,noi trebuie sa luam o pozitie ferma impotriva politicii actuale a DNA-ului.Nu sa-l discreditam-ci sa-l aplaudam daca in cel mai scurt termen o sa-i vedem la bara pe basistii ce ne-au deposedat de pensii si salarii in anii lor de domnie.Inclusiv pe procurorii care au abuzat de batranii si batranele tarii si le-au pus cu forta pe capotele masinilor luxoase date de stat-sa minta ca nu au votat pentru demiterea aunui anumit personaj ..acum vreo cativa ani in urma.Dispar padurile tarii peste noapte,iar DNA-ul se ocupa de gainarii marunte.Americanii,nemtii ne-au transmis cum BLAGA si altii au devoalatizat miliarde de euroi-si astia se ocupa daca un Procuror General al Romaniei ,ca si ceilalti de dinaintea lui -a avut o protectie legala din partea unor sisteme ale Politiei.Cat generalul OPREA-a fost cu o anumita fractiune a politicii Romanesti-a fost EXCELENT DE BUN???totul a fost OK??Cum le-a intors KURUL respectivilor-deodata nu MAI ESTE BUN..SI brusc PROCURARIMEA este CALARE PE EL???Pai cum sa ne mai perceapa EUROPENII???Cum sa mai reusim si noi ca stat ROMAN sa fim afiliati spatiului SCHENGEN-cand observ o batalie pe viata si pe moatre in cadrul JUSTITIEI.Consider ca BUBA NEAGRA este actualul DNA.tREBUIE URGENT DESFIINTAT,si creata o alta structura nepolitizata cu alti oameni,cu tineri patrioti ce vor sa se dedice acestei munci titanice-atent selectionati-dar nu de actualii elefanti din ce exista acum in JUSTITIA ROMANA.

  6. Eu fiind un fan al stirilor actuale ale mass-media am impresia ca DNA-ul actual cauta in puta furnicii CORUPTIA din ROMANIA??!! Iar dosarele Basescului,Udrei,..-si a altora -de miliarde de euro paguba /Romania -sunt tinute la sertare.Vad ca deleatorii bugetului de stat din acele timpuri sunt liberi-si DNA-ul aucuma ca si inainte se ocupa de babe si mosnegi ce vand ghiocei si morcovi la marginea oraselor.Mai nou-..i-au bagat in corzi si colegul-fost Prim PROCUROR al Romaniei.O fi o batalie finala in interiorul JUSTITIEI intre BASISTI-si noua junime a justitiei ce vine din urma??Dar oare cand se v-a da batalia finala-v-a fi jale??Pana una alta BICA-o constitutialista-o sa faca puscarie mare daca nu o sa-i dea in gat si pe ceilalti basisti din justitie.

  7. Nu inteleg contextul in care DNA-ul cerseste un spatiu de la Primarie,din moment ce Ministerul lor dispune de un buget marinimos al statului???In conditiile in care Primaria nu poate asigura locuinte de serviciu medicilor,profesorilor,militarilor si altor specialisti ai orasului-pentru ai pastra si mentine pe aceste meleaguri-consider ca ar fi o injuratura adusa mie ca locuitor al acestui oras-si poate nu numai mie -daca Consiliul Local ar pune si in discutie asemenea cerere.Personal-am o scarba deosebita fata de acest DNA-politizat,fiindca a bruscat echipa de fotbal ASA TG.MURES-chiar in momentul ei GLORIOS-prin blocarea paraylor obtinuti prin merite sportive din campionatul Ligii 1 2014-2015.Chiajna,Voluntariul,Iasul,,,si altele nu au fost deranjate,..??Numai ASA-a fost deranjata-ca a intors spatele mafiei Miticiste si nu a intrat in valtoarea jocurilor de culise care probabil au suparat la nivel inalt multii,foarte multi dusmani ai Romaniei,multi tradatori de tara din inaltele foruri de conducere a tarii.Nici nu as concepe cum un anumit segment al Justitiei romane sa beneficieze si de-a moaca de spatiile orasului,care sunt un bun al intregului oras.Consiliul Local stie asta-de aia nici nu o sa dea curs acestei cereri tampite a DNA-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.