City’us mai cedează două puncte în duelul cu fruntașele Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 111 Vizualizări

City’us mai cedează două puncte în duelul cu fruntașele

futsalCampioana României la futsal City’us Târgu-Mureș întâlnește sâmbătă, 13 februarie, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația Clujana Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a XVIII-a a Ligii I.
În etapa a XVII-a, mureșenii au remizat, 3-3 în deplasare la Galați, în compania formației United din localitate și s-au îndepărtat la 7 puncte de a doua clasată, Informatica Timișoara și la 10 de liderul Autobergamo Deva, care a disputat însă un joc mai mult.

Două puncte cedate cu 4 secunde înaintea finalului
Vecine de clasament, aflate pe locurile 3-4, despărțite de un singur punct, 31 pentru târgumureșeni și 30 pentru United, cu mențiunea că mureșenii aveau două meciuri mai puțin disputate, cu Muncitorul Reșița și Informatica Timișoara, partida de la Galați a avut însemnătatea ei. City’us a trecut pe lângă victorie, fiind egalată cu 4 secunde înainte de final, în urma unui șut direct din lovitură liberă de la aproximativ 12 metri. Conduși în două rânduri, campionii au revenit de fiecare dată și au trecut în avantaj cu 2 minute înainte de final. Avantajul nu a fost însă păstrat până la final, iar jocul s-a terminat la egalitate, 3-3. Golurile echipei campioane au fost înscrise de Gherman (min. 27) și Țipău (34, 38). Toate cele trei reușite au venit în urma unor combinații de efect. La primul gol, Paulo Ferreira a executat o lovitură liberă din stânga, Fabio Aguiar a sărit peste minge, iar Gherman a înscris cu un șut puternic la colțul lung. Reușitele lui Țipău au lăsat fără replică apărarea gazdelor, golurile venind după suite de pase, cu Gherman în rol de portar-jucător, mureșenii riscând totul pentru obținerea celor trei puncte. Golul doi a venit la o reluare din prima la colțul scurt, iar ultimul la o pasă la bara a doua și o nouă reluare fără speranțe pentru portarul advers.

Disputa pentru podium se anunță încinsă
În urma acestui rezultat City’us se menține pe locul 3 în clasament, cu 32 de puncte și șanse mari de a-l păstra, dar se preconizează un avantaj al terenului propriu doar în prima fază a turneului play-off, urmând ca, în cazul calificării în semifinale adversară să le fie una din primele două clasate.
Pentru jocul de la Galați, antrenorii Lucian Nicușan și Cosmin Gherman nu s-au putut baza pe Paulinho, care nu este încă apt de joc după accidentarea suferită la începutul anului, Bogdan Covaci și pe Csoma Alpar, care nu va mai evolua în acest sezon, după operația suferită la genunchi.
Următoarea confruntare a mureșenilor va fi duminica viitoare, 21 februarie, de la ora 17.00, cu Muncitorul Reșița, tot pe teren propriu, restanța din etapa a XIV-a.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE