Home / Invatamant / Sesiune de referate științifice

Sesiune de referate științifice

222Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Mureș anunță că în data de 29 martie va avea loc la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” din Târgu-Mureș sesiunea de referate științifice „Instrumente ale managementului”, ce are drept scop promovarea instrumentelor manageriale în rândul cursanților înscriși la școlile postliceale și de maiștri, dar și în rândul organizațiilor economice ale municipiului Târgu-Mureș, în vederea eficientizării activităților specifice managementului. Potrivit ISJ Mureș, perioada de înscriere este 8 februarie – 18 martie. Sesiunea este organizată de cursanții anului II postliceal, specializarea Asistent manager din cadrul Liceului și reprezintă o formă de conștientizare a importanței instrumentelor manageriale pentru personalul din funcțiile de conducere prin prezentarea referatelor de către cursanții școlilor postliceale. Sesiunea se va finaliza cu înmânarea diplomelor de participare și a publicației cu ISBN format carte cu titlul „Sesiune de referate. Instrumente ale managementului” cursanților care au pregătit și susținut referate, profesorilor care au condus referate și reprezentanților organizațiilor economice participante la sesiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conferință internațională, de Zilele UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” anunță desfășurarea online …