Campionii la futsal se încălzesc pentru derby-uri Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 96 Vizualizări

Campionii la futsal se încălzesc pentru derby-uri

futsalÎn partida din etapa a XVIII-a a Ligii 1 la futsal, City’us Târgu-Mureș a învins sâmbătă seara pe teren propriu cu un categoric 12-2 (6-2) formația Clujana Cluj-Napoca. Meciul a fost la discreția formației mureșene, cu excepția câtorva minute din debutul jocului. Campionii au înscris în primele două minute de două ori prin Mario Duque, dar în minutul 7 oaspeții au reușit egalarea, cu două goluri înscrise de Timiș și Leahu, primul în minutul 3. Scorul la pauză a fost 6-2, după ce Duque a reușit tripla în minutul 10, fiind urmat de un hat-trick al lui Paulo Ferreira, în minutele 16, 18 și 19, toate cu șuturi plasate de la marginea terenului.

Defilare cu rezervele

Antrenorii Lucian Nicușan și Cosmin Gherman nu i-au avut la dispoziție pe Fabio Aguiar (suspendat, după ce a primit al 4-lea
cartonaș galben la Galați), Paulinho, Covaci și Csoma, toți accidentați. Astfel, City’us a început partida cu: Cătinean- P. Ferreira, Mimi Stoica, Cesar Ribeiro și Mario Duque, iar în partea a doua au intrat cei patru tineri jucători aflați în lot: Dobai Andras, Tamas Robert, Alex Pop și Alex Șomodi. Aceștia au avut o evoluție foarte bună și multe minute formația mureșeană a jucat cu o linie alcătuită din cei 4, eventual alături de unul din mai vechii componenți. Mai mult, Alex Pop a reușit să înscrie de două ori, cu șuturi imparabile, la începutul reprizei, apoi în minutul 27, după ce cu un minut înainte Ruxandari ducea scorul la 8-2. În echipa campionilor au intrat spre final jucătorii primelor linii, iar Mario Duque a înscris în minutul 30 al patrulea său gol, la o combinație cu Ferreira. Acesta reușea și el al patrulea gol după alte două minute, la o pasă-șut spre poartă a lui Mimi Stoica, deviată de portughez. Mureșenii s-au distrat în continuare, cu portarul Carlao participând la faza ofensivă. Duque a devenit cel mai bun marcator al partidei în ultimul minut, în care a reușit un gol cu capul, după o minge respinsă de portarul clujenilor la șutul lui Ribeiro.
În afara celor amintiți, au mai evoluat Răducu, Gherman și Țipău.
În urma acestei victorii, City’us acumulează 35 de puncte și rămâne pe
locul 3 al clasamentului. Surpriza etapei s-a produs la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi a învins cu 2-1 liderul Autobergamo Deva, iar a doua clasată, Informatica Timișoara s-a impus greu la Iași, scor 3-1.
Duminică, 21 februarie, de la ora 17.00, campionii revin în fața
propriilor suporteri, în partida restanță cu Muncitorul Reșița.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE