Tineri cercetaţi pentru 14 infracţiuni de furt calificat Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Tineri cercetaţi pentru 14 infracţiuni de furt calificat

furt calificatPoliţişti de investigaţii criminale ai Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş au documentat, în perioada 26 ianuarie – 11 februarie, activitatea infracţională a trei tineri din localităţile Sângeorgiu de Mureş şi Periş, bănuiţi în mai multe cauze penale de furt calificat comise pe raza municipiului Târgu-Mureş şi Reghin.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză forţau uşa de acces şi sustrăgeau banii din sertare sau dislocau casetele metalice, într-un timp cuprins între 20 şi 50 de secunde. „La data de 10 februarie 2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş a dispus continuarea urmăririi penale faţă de doi dintre suspecţi, pentru comiterea a 11 infracţiuni de furt calificat, dintre care şapte furturi din locuinţe şi patru furturi din societăţi comerciale, comise pe raza municipiului Târgu-Mureş în perioada 1 decembrie 2015 – 23 ianuarie 2016”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La aceeaşi dată, poliţiştii mureşeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, au fost efectuate două percheziţii domiciliare pe raza comunei Sângeorgiu de Mureş. „În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, susceptibile a fi provenite din activitatea infracţională. La data de 11 februarie 2016, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, a doi dintre tineri, de 28 şi 31 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Reamintim că, la data de 26 ianuarie 2016, poliţiştii din Reghin au identificat aceleași trei persoane bănuite de alte trei furturi, comise pe raza municipiului Reghin, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 15.500 de lei. În aceeaşi zi, doi dintre bănuiţi au fost prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile, cel de-al treilea fiind cercetat în stare de libertate”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE