Distincția ”Amici Urbis” pentru Clubul Singuraticilor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 832 Vizualizări

Distincția ”Amici Urbis” pentru Clubul Singuraticilor

DSC_7164

Președinta Clubului singuraticilor, Kopacz Imola, a izbucnit în lacrimi la evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență. Clipele de emoție au fost trăite marți, 16 februarie, la Casa Deus Providebit, unde viceprimarul Claudiu Maior i-a acordat distincția „Amici Urbis”, o insignă de aur cu efigia municipiului Târgu Mureş, ca o recunoaştere şi o apreciere a activităţii în folosul comunității.

Necăsătoriți, văduvi sau divorțați, în Clubul Singuraticilor sunt înscriși 70 de membri, care se întâlnesc săptămânal, în ziua de marți, de la ora 16.00, la Casa Deus Providebit. Aici se angajează în activități de socializare cu invitați din diferite domenii medici, scriitori, preoți sau tâmplari și activități de organizare a diferite programe artistice în prag de sărbători.

DSC_7180

”Când am înființat acest club, nici prin minte nu mi-a trecut să dureze chiar 25 de ani” ne spune Kopacz Imola.

Singurătatea este o stare de goliciune interioară care poate să fie acompaniată de tristeţe, de descurajare, de un sentiment de izolare, lipsa odihnei, de anxietate şi de o dorinţă aprigă de a fi dorit de cineva. Din experiențele acumulate de-a lungul carierei sale de psiholog clinician, Kopacz Imola, în prezent pensionară, a înțeles că foarte multe boli, printre care și depresia, au drept cauză singurătatea. După 25 de ani, ea  şi-a câştigat dreptul de a împărtăşi cu bucurie, mândrie şi recunoştinţă realizările unui club care activează de un sfert de veac. Apăsaţi de fiecare zi trăită în izolare, împovăraţi de griji şi de boli supărătoare, tot mai mulți oameni trăiesc zilnic drama singurătăţii.

În semn de mulțumire pentru activitatea depusă în slujba comunității, viceprimarul Peti Andras i-a dăruit un buchet de flori, urându-i mult succes în viitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE