Tehnici de parenting pentru copii sănătoși și părinți bucuroși Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

Tehnici de parenting pentru copii sănătoși și părinți bucuroși

12646739_784363201696066_8156104119088814368_oAsociația „Împreună pentru copiii cu cancer” anunță că astăzi, 16 februarie, de la ora 17,30, va avea loc, la Hotelul Grand din Tîrgu Mureș, seminarul caritabil „Parenting pentru sănătate”, în cadrul căruia părinții vor afla 27 de tehnici simple de parenting pentru copii sănătoși și părinți bucuroși.

Aceste tehnici vor fi prezentate de către dr. Luminița Cherebețiu, educator prin metodologia de parenting „Positive discipline”, cu peste 15 ani de experiență ca trainer, dar mai ales părinte. Participanții trebuie să știe că pe lângă faptul că pot beneficia în mod gratuit de aceste informații, ei pot ajuta copilașii care suferă de cancer. Astfel, pot dona bani pentru acești micuți, seminarul fiind organizat în scop caritabil. Astfel, cei prezenți vor ști care sunt cele mai bune soluții pentru creșterea imunității micuților, cum să construiască obiceiuri sănătoase, cum să evite greșelile și cum să stabilească, pe termen lung, obiceiuri sănătoase în privința alimentației copiilor.
„De ce să vii la seminar? Pentru că și pentru tine, nimic nu e mai important decât sănătatea copiilor. Obraznic, obraznic dar sănătos să fie. Vei afla care e cea mai bună soluție pentru creșterea imunității copiilor. Vei ști când să apelezi la specialiști și cum să îi alegi pe cei mai potriviți. Vei afla cum să construiești de la început acele bune obiceiuri care înseamnă „stil de viață sănătos”. Vei ști ce greșeli facem, noi părinții, din iubire și prea multă grijă și vei ști să le eviți. Vei fi capabil să stabilești de la început o „relație sănătoasă cu mâncarea”, pe termen lung”, au transmis organizatorii seminarului.

Tehnici potrivite pentru copii mici și mari
În plus, vor învăța la ce trebuie să fie atenți atunci când vine vorba despre somnul celor mici dar și ce îi stresează pe copii. Potrivit organizatorilor, acest seminar are scopul de a le prezenta părinților exemple și tehnici simple, care sunt ușor de aplicat. „Vei ști, când e vorba de somnul copilului la ce să fii atent, și ce să lași să treacă de la tine. Vei înțelege de ce copiii trebuie scoși afară din casă (nu pentru totdeauna). O să poți stabili rutine atunci când e nevoie. Vei afla calea în care regulile importante să fie respectate și nimeni să nu fie nervos și supărat. Vei înțelege ce-i stresează pe copii și care e cea mai importantă sursă de stres. O să deprinzi tehnici simple prin care să-ți ajuți copilul să facă față stresului. O să-l poți „dezlipi de ecrane” dacă e prea mult timp „lipit” acolo. Pentru că economisești timp aflând toate aceste lucruri în cadrul unui seminar. Pentru că sunt tehnici potrivite pentru copii mici și mari. Pentru că e un seminar cu exemple și tehnici simple, „gata de aplicat”. Pentru că e gratuit”, au completat aceștia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE