Home / Administratie / Două bucătării nou-nouţe, pregătite în Cetatea Medievală

Două bucătării nou-nouţe, pregătite în Cetatea Medievală

Distribuie

222Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Maxigel SRL Ploieşti un contract în valoare de 167.473 lei, fără TVA, pentru furnizarea a două linii de bucătărie pentru Cetatea Medievală, informează www.licitatiapublica.ro.

Dotări de la A la Z
Conform caietului de sarcini, pe lista de cumpărături se află două cuptoare gastronomice, două frigidere din inox pentru carne cu capacitate de 600 de litri, două hote centrale clasice din inox 1400×1500, două motoare externe trifazice pentru hote, două maşini de spălat vase, două maşini de gătit cu 4 focuri şi cuptor pe gaz, două mese calde tip dulap din inox cu uşi pasante 1500×700, două maşini pentru tăiat şi răzuit legume, două maşini de tocat carne, două mese de lucru cu sertare, două grătare pe gaz neted/striat pe suport deschis, două friteuze electrice pe suport închis, două congelatoare din inox legume cu capacitate de 600 de litri, două mese de lucru din inox cu rebord şi poliţă cu sertare, două dulapuri verticale din inox cu uşi glisante, două hote de perete din inox 2200×900 şi o cameră de coacere din inox, cu o capacitate de şapte tăvi GN 1/1, cu distanţa dintre tăvi de 67 milimetri. „Echipamentele care compun linia de bucătărie trebuie să fie din oţel inoxidabil pentru uz profesional, să respecte dimensiunile date pentru a se putea încadra în cele două spaţii din Cetate. Ofertarea se va face conform listelor cu cantităţi de produse anexate. Termenul de livrare este de 45 de zile de la emitera comenzilor pe o durată de 12 luni. Garanţia produselor este de 24 luni pentru echipamente frigo şi cuptoare, 36 de luni mobilier inox şi 12 luni pentru echipamente gătire şi preparare. După încheierea contractului dorim ca firma să se angajeze la următoarele: dacă produsele nu corespund caietului de sarcini prezentat, întreaga cantitate se va returna şi este obligaţia furnizorului de a le înlocui în termen de 24 de ore. Se angajează să monteze toate produsele livrate şi punerea lor în funcţiune precum şi instruirea personalului în ce priveşte exploatarea lui”, se precizează în caietul de sarcini al licitaţiei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Parteneriat medico-social aprobat de Consiliul Județean Mureș

Distribuie Consilierii județeni au aprobat joi, 21 septembrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.