Filmul românesc “Billion Star Hotel ajunge din 19 februarie la Târgu Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 468 Vizualizări

Filmul românesc “Billion Star Hotel ajunge din 19 februarie la Târgu Mureș

film 2

După ce filmul “Billion Star Hotel” s-a bucurat de success la Hollywood, producția Românească ajunge și la Târgu Mureș, în perioada 19-25 februarie, la cinema Arta din P-ţa Trandafirilor nr. 35-37, și cinema City, str. Gheorghe Doja nr. 243.

După un traseu de 4 ani, de la start la finiș, echipa filmului “parchează” pe rând, în 24 de cinematografe din țară. Racolat în circuitul cinematografic global, după ce a adunat 33 de selecții și nominalizări la festivaluri internaționale, și un total de 12 premii, dramedia “Billion Star Hotel” va rula în cinematografele din România, începând cu data de 19 februarie.

film 1

Potrivit informațiilor furnizate de Claudia Szanto, Managing Director, filmul este complex și îmbină mai multe genuri în care se poate regăsi oricine, unii spectatori putând remarca latura socială, dramatică, alții accentele de comedie, poveștile de dragoste, elementele de tip fantasy sau musical.

Mesajul filmului este unul pozitiv și ne invită să devenim cu toții mai generoși, binevoitori, mulțumiți de viețile nostre și, prin urmare, mai fericiți.

”Billion Star Hotel” este un film realizat în regia lui Alecs Năstoiu si produs de Ovidiu Vasu, avându-i în distribuție pe Rudy Moca, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Theo Marton, Raul Șuteu, Erich Lukas, Eduard Dobre, Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Csaba Ciugulitu, Ciprian Mistreanu, Anca Loghin, Alexandra Tifrea, Ioana Cheregi, Horațiu Copreanu, Ciprian Belean.

Este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate — Sică Generalu’, Panait Surdu si Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții.

Profilul psihologic al acestora începe să se contureze odată cu poveștile marcante ale vieții personale, pe care și le împărtășesc cu naturalețe pe parcursul călătoriei. Fiecare poveste este un ”de ce” și, totodată, un ghid de supraviețuire.

Flash-uri din viața acestor personaje se derulează concomitent cu mersul trenului. Un tren care se oprește într-un timp și într-un spațiu, dar care continuă să meargă. Indiferent cât de vindicativă ar putea fi reîntoarcerea, trenul merge doar înainte.

O peliculă inedită, cu povești diferite și o voce (un narator) care explică lumea în care trăim. Prin puterea exemplului. O poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști “atent” care „înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el.

Deși cei trei au destine diferite, în esență ele se asemănă. De la sărăcie la extravaganță, fundalul ia forme diferite, la fel ca și experimentele senzoriale (cele sonore, cu preponderanță).

Coloana sonoră a filmului este originală, creată special pentru film de Vizi Imre, cantautorul finalist la “Vocea României”. Muzica a obținut trofeul pentru cea mai bună muzică de film, cu soundtrack-ul original al filmului „Billion Star Hotel” la Euro Film Fest, Malaga, Spania.

”Sper ca v-am stârnit interesul și nevoia, atât în plan personal, cât și cultural de a vedea filmul. Vă așteptăm, în cinematografe” ne invită Claudia Szanto.

Informaţii suplimentare se pot găsi pe site-ul oficial al filmului www.billionstarhotel.ro.

Fotografii, concursuri și lucruri inedite despre film se regăsesc pe pagina de Facebook a filmului: https://www.facebook.com/BillionStarHotelTheMovie

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE