Share

Home / Business / Accident de muncă la Azomureş

Accident de muncă la Azomureş

111Compania Azomureș anunță că în cursul zilei de joi, 18 februarie, pe platforma de producție a avut loc un incident în care au fost implicați doi ingineri supervizori, cu cetățenie străină, de la companiile Chemoprojekt şi Stamicarbon.
Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Azomureş, incidentul s-a înregistrat la secția de producere Uree, «unde cele două persoane au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte ». Reprezentanţii Biroul de presă au mai precizat că «imediat a fost acordat, de către personalul secției, primul ajutor, iar ulterior două echipaje SMURD au acordat asistență medicală de urgență ».
Pacienții au fost transferați apoi la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. La nivelul Azomureș a fost constituită o comisie care să analizeze cauzele producerii acestui incident. Comisia colaborează cu autoritățile statului abilitate în astfel de cazuri, în speță Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș. În paralel, Azomureș oferă tot sprijinul necesar pentru cei doi pacienți și pune la dispoziție toate resursele necesare tratamentului imediat », se arată în comunicat.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spaţiu de închiriat la Gimnaziul „Ioan Vlăduțiu”

Pentru asigurarea unor activități comerciale benefice elevilor și cadrelor didactice, Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș …

Share
Share