Accident de muncă la Azomureş Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Accident de muncă la Azomureş

111Compania Azomureș anunță că în cursul zilei de joi, 18 februarie, pe platforma de producție a avut loc un incident în care au fost implicați doi ingineri supervizori, cu cetățenie străină, de la companiile Chemoprojekt şi Stamicarbon.
Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Azomureş, incidentul s-a înregistrat la secția de producere Uree, «unde cele două persoane au suferit arsuri în urma contactului cu abur fierbinte ». Reprezentanţii Biroul de presă au mai precizat că «imediat a fost acordat, de către personalul secției, primul ajutor, iar ulterior două echipaje SMURD au acordat asistență medicală de urgență ».
Pacienții au fost transferați apoi la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București. La nivelul Azomureș a fost constituită o comisie care să analizeze cauzele producerii acestui incident. Comisia colaborează cu autoritățile statului abilitate în astfel de cazuri, în speță Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș. În paralel, Azomureș oferă tot sprijinul necesar pentru cei doi pacienți și pune la dispoziție toate resursele necesare tratamentului imediat », se arată în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE