Opinii împărţite despre amenzile de la şantierul Selgros-Lidl Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1896 Vizualizări

Opinii împărţite despre amenzile de la şantierul Selgros-Lidl

amenziArticolul “Vânătoare de amenzi”, la şantierul Selgros-Lidl?”, publicat în data de 16 februarie 2016 pe site-ul cotidianului Zi de Zi, www.zi-de-zi.ro, a iscat mai multe comentarii interesante, atât pro cât şi contra, pe reţeaua de socializare Facebook, pe grupul “Eşti din Mureş dacă…”. Redăm, în rândurile de mai jos patru dintre acestea, cu menţiunea că le mulţumim pentru spiritul civic tuturor celor care şi-au exprimat punctele de vedere vis a vis de tema articolului.
………………..

“Să fie coincidență faptul că din decembrie se stă la pândă zilnic pe traseul cu restricție de tonaj către Kaufland… serios acum, să mute restricția după giratoriul de la gară către centru. Cum se aprovizionează toate magazinele din zonă?! să nu zică nimeni că 36 sau 60 de lei plătesc posibilele “stricăciunile” ale drumului. Ne ascundem după hotărâri de consiliu și alte minuni ca să jecmănim pe cine?! până la urmă amenzile se vor regăsi în prețurile de la raft, ce să mai vorbim de cum este privit mediul de afaceri mureșean din perspectiva celor care iau amenzi…”

Cosmin Curticăpean

………………..

“Azi mâine se mai face plăcintă careva pe drumul spre Sângeorgi şi apar posturile “unde sunt poliţiştii”, în momentul ăsta e problemă că sunt prezenţi.”

Aron Herteli
………………..

“Lucrările de construcţii atrag iminent consecinţe de genul transportului greu, pentru o perioadă temporară! Ar fi trebuit să stea Poliţia Locală pe Doja, lângă Blue Pearl şi să oprească toate TIR-urile şi camioanele care livrează exclusiv materiale de construcţie pentru viitorul Lidl, respectiv Selgros şi să le dea permisiunea să treacă dacă documentele atestă realitatea. Nici dacă dădeau ocolul pe Libertăţii, Barajului, etc nu era bine fiindcă şi pe acel traseu sunt tronsoane de drum cu limitare de tonaj. Aceste riscuri trebuiau asumate de Lidl, Selgros şi Primăria Târgu-Mureş dacă tot le-a dat autorizaţie să îşi construiască în zona gării aceste magazine. Mă gândesc că 6 luni minim ar trebui Lidl şi Selgros să plătească un impozit mai mare pentru a compensa uzura anormală a străzii Gheorghe Doja pe porţiunea de 1 km între Bega şi Budiului. Rămâne totuşi întrebarea, de ce TOCMAI ACUM reacţia unora, dacă în urmă cu 1 an jumate’ veneau (şi încă vin bine-mersi) camioane şi TIR-uri cu materiale de construcţie pentru reabilitarea gării CFR???”

Alexandru Popa

………………..

“Şi când vă zugrăviți apartamentul se face mizerie și deranj și în plus și pe scara de bloc. Dar astfel de magazine credeți că se construiesc peste noapte? Și să pună și covorașe la intrare, nu? Apropo va plătit poliția locală vreun spălat de mașină? Că dacă au dat amenzi… să facă ceva util cu banii.”

Marius Cozma

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE