Share

Home / Administratie / Reîncep lucrările la Centura municipiului Târgu-Mureş!

Reîncep lucrările la Centura municipiului Târgu-Mureş!

444Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal din cadrul Curţii de Apel Târgu-Mureş a anulat joi, 18 februarie, sentinţa din luna mai 2015 de suspendare a lucrărilor la centura de ocolire a municipiului Târgu-Mureş. Procesul prin care se solicită anularea unor articole din Hotărârea de Guvern nr. 378 din 2013 prin care era aprobată investiţia privind construcţia celor aproape 12 kilometri ai centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Mureş a fost declanşat în anul 2015 de 72 de locuitori ai Cartierului Orizont din comuna Livezeni împotriva Guvernului României, via Secretariatul General.
Sentinţa a fost publicată în aceeşi zi, pe portalul instanţei. „Tip soluţie: respinge cererea. Soluţia pe scurt: respinge excepţia tardivităţii invocată de pârâtul Guvernul României. Respinge ca nefondată cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii Bâta Marius Alexandru ş.a., în contradictoriu cu pârâtul Guvernul României. Admite cererile de intervenţie în interesul pârâtului formulate de CNADR şi Ministerul Transporturilor. Respinge cererea de suspendare formulată de reclamanţi până la soluţionarea definitivă a prezentei cauze. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare”, se arată pe site-ul Curţii de Apel Târgu-Mureş.
Deblocarea proiectului a fost salutată de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, care şi-a exprimat speranţa că lucrările vor demara în cel mai scurt timp. „Pot să spun că decizia este una executorie, teoretic constructorul se poate apuca de muncă, finanţarea este asigurată din sursele guvernamentale şi eu mă aştept ca lucrările să înceapă cât mai repede posibil”, a declarat Ciprian Dobre.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărmaşu: Finanţări de peste 5 milioane de euro pentru un Centru recreativ şi o creşă nouă!

Cu două contracte de finanțare nerambursabilă semnate și patru obiective majore pentru comunitate, pe care …

Share
Share