Lovitură de teatru în CJ Mureş: consilier nou, membru UNPR! Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Lovitură de teatru în CJ Mureş: consilier nou, membru UNPR!

111Consilierii judeţeni sunt invitaţi să valideze, în cadrul şedinţei ordinare de lucru de joi, 25 februarie, un nou mandat de consilier judeţean în locul celui al liberalului Doru Borşan, încetat în data de 28 ianuarie 2016.

Surprinzător, locului liberalului Doru Borşan va fi ocupat de un membru al UNPR Mureş, Ştefan-Răducu Cherecheş, după ce Viorel Socol – aflat pe lista candidaţilor Alianţei pentru Mureş din partea PDL la alegerile locale din 2012 după Ovidiu Moldovan (actual consilier judeţean) – a declarat forfait. „Având în vedere adresa nr. 7672/5 februarie 2016 a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Organizaţia Judeţeană Mureş prin care solicită validarea domnului Cherecheş Ştefan-Răducu ca şi consilier judeţean pe locul rămas vacant, adresa nr. 54/11 februarie 2016 a Partidului Naţional Liberal, Filiala Mureş, prin care ne informează cu privire la refuzul domnului Socol Viorel, supleant pe lista de candidaţi a alianţei electorale ApMS, de a ocupa funcţia de consilier judeţean, precum şi dosarul Biroului Electoral Judeţean privind alegerile locale din 10 iunie 2012, în considerarea dispoziţiilor articolului 100 alineat (33) din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, în conformitate cu prevederile Regulamentului – cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale, aprobat prin Ordonanţa Guvernului nr.35/2002, cu modificările şi completările ulterioare, a procedat la examinarea legalitităţii alegerii şi propune validarea mandatului de consilier judeţean al domnului Cherecheş Ştefan-Răducu”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre, făcută public pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş, www.cjmures.ro.

222

Potrivit listei de candidaţi a Alianţei pentru Mureş de la alegerile locale din 2012, Ştefan Răducu Cherecheş are vârsta de 36 de ani, este născut în localitatea Hârlău (Iaşi) şi este de profesie economist.

Conform proiectului de hotărâre, Ştefan-Răducu Cherecheş este propus să facă parte din Comisia de amenajare a teritoriului şi urbanism din cadrul Consiliului Judeţean Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE