ASA, în conflict cu un fost antrenor. Ce a decis FRF Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

ASA, în conflict cu un fost antrenor. Ce a decis FRF

1Vicecampioana României la fotbal, ASA Târgu-Mureş, a fost reclamată la Federaţia Română de Fotbal (FRF) de Liviu Ciobotariu, fost antrenor al echipei în returul ediţiei trecute de camionat.

Pe lista cauzelor aflate pe rol la şedinţa Comisiei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF din data de 2 februarie 2016, la primul punct de pe ordinea de zi figurează un conflict între Liviu Ciobotariu, tehnicianul care a încheiat ediţia 2014-2015 a Ligii I de fotbal pe locul doi cu ASA Târgu-Mureş, în calitate de reclamant, şi AFC ASA 2013 Târgu-Mureş, în calitate de pârât.

2

„Admite excepţia necompetenţei generale a jurisdicţiei comisiilor cu activitate jurisdicţională ale FRF în soluţionarea cauze. Respinge cererea formulată de reclamantul Ciobotariu Liviu în contradictoriu cu Fotbal Club ASA 2013 Targu-Mureş. Cu recurs în cinci zile de la comunicare”, se precizează într-un comunicat făcut public pe site-ul FRF, www.frf.ro.

Tehnicianul a plecat de la Târgu-Mureş în iunie 2015, după ratarea titlului în ultima etapă, iar în prezent pregăteşte formaţia Al Faisaly din Arabia Saudită.

ntrenorul echipei ASA Targu Mures, Liviu Ciobotariu.
 
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE