Home / Invatamant / Au început cursurile de pregătire pentru admiterea la UMF

Au început cursurile de pregătire pentru admiterea la UMF

Distribuie

stire admitere umfUniversitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş organizează, în perioada februarie – mai 2016, cursuri de pregătire la biologie și chimie organică, pentru viitorii candidaţi la admitere la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină dentară şi Facultatea de Farmacie. Potrivit UMF Târgu-Mureș, cursurile de pregătire la biologie și la chimie organică au început în data de 20 februarie și se finalizează în data de 23 mai. Cursurile se desfășoară începând cu ora 08,30, în Campusul UMF. Fiecare ședință acoperă patru capitole și se finalizează cu un test din materialul parcurs în ședința respectivă. Acest test cuprinde și întrebări la prima vedere. Testarea cunoștințelor se face aproximativ la ora 15,00. Costul unei ședințe este de 50 de lei, taxă care va fi plătită online sau la fața locului. Cadrele didactice care vor susține cursurile la biologie sunt: șef de lucrări dr. Cosmin Moldovan, șef de lucrări dr. Mihai Gliga, șef de lucrări dr. Mircea Mureșan, șef de lucrări dr. Simona Marcu, conf. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, șef de lucrări dr. Anca Bacârea și prof. univ. dr. Constantin Enciulescu. În privința cursurilor de pregătire la chimie organică, acestea vor fi susținute de către prof. dr. Silva Imre și conf. dr. Veronica Avrigeanu. Detalii suplimentare se pot obține accesând site-ul Universității.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.