Home / Sport / Decizie şoc luată de conducerea ASA

Decizie şoc luată de conducerea ASA

Distribuie

222Conducerea vicecampioanei României la fotbal, ASA Târgu-Mureş, i-a reziliat contractul antrenorului principal Petre Grigoraş după ce acesta nu a câştigat niciun punct în cele două partide în care s-a aflat la cârma echipei, ambele pierdute cu acelaşi scor, 0-1, cu Pandurii Târgu Jiu acasă şi cu CFR Cluj în deplasare.

Anunţul a fost făcut luni, 22 februarie, la o zi după eşecul de la Cluj Napoca, în urma căruia ASA a ieşit din zona play-off-ului, cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat. „Consiliul de administrație al clubului ASA Târgu-Mureș și antrenorul principal Petre Grigoraș au decis, în această după-amiază, rezilierea de comun acord a contractului. De pregătirea formației, pentru partida de sâmbătă cu FC Botoșani, se va ocupa Fekete Carol, în calitate de antrenor interimar, ajutat de către preparatorul fizic, Ciprian Prună, nepunându-se în discuție aducerea unui nou antrenor în această săptămână. Clubul ASA Târgu-Mureș le mulțumește domnilor Petre Grigoraș și Marian Dinu pentru munca depusă la formație și le dorește mult succes”, se arată în comunicatul de presă postat pe site-ul clubului, www.asatargumures.ro.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

3 comentarii

  1. Gheorghe zenesan

    Profesionalism exemplar a la Maior ! Ageamiul numarul 1 al orasului !

  2. Pentru d-l BUDIAN??!!D-ta cu cat l-ai plati pe MUTU-dupa cele 2 jocuri??Daca ai platesti-nu ar trebui sa vezi si rezultatul muncii??Cazarea de la CUPOLA +papica gratis-de la CASA de OASPETI-e prea mult…!!!MARA-cand pleaca!!???

  3. primarul si viceprimarul ,hotii orasului, va trage teapa si lui mutu si antrenorilor echipei de fotbal va amagesc, niste gunoaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.