O nouă victorie categorică a campionilor la futsal Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

O nouă victorie categorică a campionilor la futsal

futsalÎn meciul restanță din etapa a XIV-a a Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureș a învins duminică seara, pe teren propriu, cu 11-1 (3-0) formația Muncitorul Reșița.
Conform așteptărilor, jocul a fost dominat categoric de echipa campioană, dar oaspeții au rezistat aproape o repriză cu un singur gol primit la începutul meciului, reușit de Mario Duque. După ce spaniolul reușea în partida trecută să înscrie de 5 ori, în acesta a reușit alte 4 goluri. Au mai punctat Emil Răducu (2 goluri), Fabio Aguiar (2 goluri), Alex Pop, Tamas Robert și Vlad Țipău câte un gol.
Reșițenii au cedat a doua oară abia în penultimul minut al reprizei, când mureșenii forțau desprinderea cu Cosmin Gherman pe rol de portar-jucător, la o minge interceptată de Mimi Stoica și transformată de același Duque, după care, imediat Răducu a stabilit scorul la pauză.

Final de joc cu ploaie de goluri
După pauză, oaspeții s-au închis din nou bine în apărare, reușind să reziste aproape opt minute fără gol primit. Tonul l-a dat Țipău, care a interceptat o minge pe care a catapultat-o de la distanță în poartă. În minutul următor, la o tentativă de atac al reșițenilor, Răducu a interceptat și a majorat diferența pe contraatac. O acțiune rapidă a oaspeților a adus în minutul 31 golul de onoare reușit de Alex Mitru. Mureșenii s-au descătușat însă până la final. Au reușit prin Fabio Aguilar în același minut să refacă diferența de 5 goluri, după care în următoarele patru minute au înscris cu o frecvență de un gol la minut, prin Duque, Alex Pop, Tamas Robert și Aguiar, care reușea dubla. Scorul final a fost stabilit în penultimul minut la o combinație Aguiar-Duque finalizată de ultimul și jocul s-a încheiat cu o reluare spectaculoasă peste poartă a portarului Carlao, urcat în fața porții adverse.
De remarcat evoluția tinerilor jucători tîrgumureșeni Alex Pop, Șomodi, Dobai și Tamaș, folosiți tot mai multe minute în meciurile din Liga 1, doi dintre ei reușind să și înscrie, Alex Pop fiind la a doua reușită consecutivă, după ce a înscris și în partida trecută.
Antrenorii Lucian Nicușan și Cosmin Gherman au început partida cu formația: Cătinean- Aguiar, Răducu, Țipău și Duque, iar pe parcursul jocului au mai intrat: Carlao- Cesar Ribeiro, Mimi Stoica, Ruxandari, Gherman, Tamas, Dobai, Pop și Somodi.
În urma acestei victorii City’us acumulează 38 de puncte și se află la 4 de Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, ultima cu un joc mai puțin disputat. Mureșenii vor juca în etapa viitoare în deplasare la Odorheiu Secuiesc, duminică 28 februarie, de la ora 18.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE