Home / Social / ”O nuntă perfectă”, soluții de la A la Z pentru viitorii miri

”O nuntă perfectă”, soluții de la A la Z pentru viitorii miri

Distribuie

DSC_7284

Concepția generală conform căreia pregătirea unei nunți este o experiență mai complicată și mai solicitantă decât escaladarea Everestului a fost încă o dată confirmată de miile de mureșeni care s-au înghesuit pe parcursul a trei zile pe culoarele din Promenada Mall. În perioada 19-21 februarie 2016, aici a avut loc cea de-a XIV-a ediție ”O Nuntă Perfectă”, un eveniment cu tradiție așteptat cu nerăbdare de femeile care vor să fie cele mai frumoase mirese, organizat de Promenada Mall si Malio Company în parteneriat cu Primaria Municipiului Tîrgu Mureş. Prima dragoste totdeauna provoacă fiori care te rup de realitate și, din prea mult exces de zel, unele femei, din prea mult exces de zel, fac greșeli impardonabile ce le împing ușor, dar sigur, spre ridicol.

” Sunt aici cu soțul meu, starea civilă am avut-o anul trecut, iar anul acesta în luna august facem nunta și ne dorim ceva simplu, dar cu gust. Oferta e bogată și trebuie să ne gândim bine cum ne încadrăm în bugetul pe care-l avem. În plus, totul trebuie să fie perfect” ne spune Claudia, o viitoare mireasă de 27 de ani.

DSC_7269

Prezent an de an, cu o experiență de 15 ani, Salonul Happy End B-dul de pe 1 Dec.1918 nr.165 A, și-a expus oferta de accesorii diademe, coroniţe, mănuşi, o gamă variată de voaluri, cape, bolerouri, blăniţe, şaluri, umbreluţe, într-un cuvânt totul. Atât la vânzare, cât şi la închiriere Salonul HappyEnd ajustează gratuit orice model de rochie de mireasă.
După cum ne spune administratoarea salonului, orice femeie visează o rochie frumoasă, elegantă, superbă, cu o calitate superioară şi cu finisaje, motiv pentru care salonul a ales IDM BRIDE COLLECTION, MORSE LEE, MIRANDI, MISS KELLY, JUST FOR YOU. Pe lângă o frumuseţe extraordinară, pe fiecare bucată o caracterizează ţesăturile de lux şi comoditatea. Colecţia este foarte variată, femeile pot alege rochiţe clasice, romantice, simple, elegante, prinţesă, sirenă sau chiar moderne şi sofisticate, acestea fiind disponibile atât pentru închiriere cât şi pentru vânzare.

mihaela maties divanis

În cadrul târgului, partea de accesorii a fost asigurată și de Bijuteriile Divanis, create din cele mai pure cristale și cele mai desăvârșite perle. Fiecare bijuterie cuprinde fumusețea și eleganța mărgăritarelor sale și grija cu care a fost creată. Bijuteriile sunt realizate manual din elemente Swarovski, marca premium pentru cele mai frumoase cristale, produse de compania Swarovski, cunoscute în întreaga lume pentru strălucirea lor puternică, eleganța și rafinamentul desăvârșit. Accesoriile create au rolul de a pune în valoare trăsăturile și de a aduce strălucire ținutelor și sunt potrivite oricărui stil, fie el simplu sau extravagant și pune accent deosebit pe accesoriile pentru mirese și miri lucrate manual, cu multă migală, aceste elemente rafinate exercitând o alură strălucitoare, mereu în tendințe. ”Considerăm un atuu colaborarea cu compania Swarovski, Austria, dându-ne posibilitatea ca, îmbinând calitatea acestor elemente cu designul nostru, să creăm mici opere de artă, toate cristalele și perlele  pe care le folosim pentru fabricarea bijuteriilor au certificat de autenticitate” ne spune Mihaela Mătieș, administratoarea firmei.

machiaj elight

Partea de machiaj de nuntă a fost asigurată de Corina Tinca, absolventă a școlii de cosmetică și make-up Christine Valmy București, lector al Școlii Estetika Professional Târgu Mureș, care activează la Centrul SPA, frumusețe și îngrijire personală Elight de pe strada Brăila nr. 2. Maria Galland, Paris. ” De peste 50 de ani, Maria Galland Paris se dedică unei misiuni aparte, și anume armonizarea frumuseții interioare cu cea exterioară. Clienții trebuie să se simtă bine în pielea lor, acesta e scopul nostru” ne spune Corina Tinca.

costum de barbati

Distins și elegant trebuie să fie și costumul de mire, indiferent că optează pentru smoking, redingotă, frac sau populara alegere, costumul clasic. Pantofii mirelui, culoarea cămășii, culoarea cravatei sau a papionului se decid după achiziționarea costumului, iar la acest capitol un cuvânt greu de spus ar avea un consilier vestimentar. Calitatea, diversitatea și personalitatea hainelor a fost asigurată de brandul Seroussi, Tîrgu Mureș, răspunsul perfect la cerințele oricărui client.

Filmare cu drona

Alegerea unei soluții de genul „prietenul meu are și el un aparat foto”, poate oferi surpriza neplacută ca după terminarea evenimentului, nimic din nunta din vis pe care ați avut-o nu s-a păstrat pe hârtie, cadre cel mult cadre de o calitate îndoielnică, cu nasul transpirat și nuntași cu fețe obosite. Noutatea din acest an în domeniu o aduce Foto Smiley de pe strada Bernady Gyorgy nr. 2. care, pe lângă albume foto personalizate cu fotografii de eveniment, vine cu filmări cu dronna.

ciocolata galffi

La târgul de nuntă am găsit și capodoperele familiei Galffi din Odorheiu Secuiesc, bomboane cu  arome îndrăzneţe, ciocolată pe bază de lapte, cacao sau albă, toate produse handmade. Ciocolata albă cu 22% cacao este un produs din unt de cacao, lapte praf, zahăr, frcute liofilizate mure și zmeură, iar boabele de cacao din Ecuador, oferă produsului un gust picant, datorită solului bogat în minerale.

DSC_7266

Organizarea unei nunţi nu e floare la ureche, aproape că se creează o isterie generală înainte de organizarea unui astfel de eveniment. Tinerii însurăței care s-au hotărât să facă pasul cel mare și nu au lăsat lucrurile pe ultimă sută de metri, au participat la cea de-a XIV-a ediție a târgului de nunți din Promenada Mall și, cu siguranță, și-au mai potolit stresul alergăturii după restaurant, haine şi altele necesare nunţii. Oferta a fost bogată și în ceea ce privesc aranjamentele florale, buchetul miresei şi al naşei, buchetele domnişoarelor de onoare şi florile de la butonierele mirelui şi a socrilor, aranjamentele florale pentru maşină, pentru lumânări şi cele de pe mese, invitațiile și chiar ținute elegante pentru femeile care se căsătoresc pentru a doua oară. Tot aici, cei pretențioși s-au bucurat de oferta agenţiilor de turism pentru petrecerea lunii de miere și unui transport inedit în ziua nunții, o trăsură și o mașină de epocă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.