Ultima oră: ASA-Botoșani și Steaua-Iași de la aceeași oră. Reacții din tabăra ASA la despărțirea de antrenor FC Municipal
  • admin
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Ultima oră: ASA-Botoșani și Steaua-Iași de la aceeași oră. Reacții din tabăra ASA la despărțirea de antrenor

stire grigorasDemiterea antrenorului ASA Petre Grigoraș a șocat lumea fotbalistică. Mureșenii au rămas fără antrenor principal înaintea ultimului meci din sezonul regulat, la fel cum s-a petrecut și înaintea ultimului meci din anul trecut, când Cristiano Bergodi a părăsit banca mureșenilor. Cele două eșecuri din cele două întâlniri ale echipei au coborât în premieră în acest sezon echipa mureșeană sub linia locului 6, cea care scutește de orice griji o echipă care nu aspiră la cupele europene. ASA mai poate obține calificarea în două variante: înving în ultima etapă FC Botoșani și Steaua nu cedează cu CSMS Iași, sau obțin un singur punct și ceilalți roș-albaștri înving echipa moldoveană.
După această turnură neașteptată, Petre Grigoraș nu are cuvinte, dar „ține pumnii echipei”. „N-am cuvinte și este prea devreme să discutăm despre ce s-a petrecut în cele două etape. A fost un șoc și poate acest șoc va fi unul benefic echipei. Îi urez multă baftă și mi-aș dori ca după meciul cu Botoșaniul să am motive să-i sun pe câțiva și să-i felicit pentru calificarea în play-off”, au fost cuvintele lui Petre Grigoraș imediat după despărțirea de ASA.

Optimism din partea președintelui Bogdan Mara
Referitor la șansele revenirii în primele șase locuri, unde sunt și la mâna Stelei, președintele Bogdan Mara s-a arătat optimist și și-a exprimat convingerea că ultimele meciuri vor fi jucate cinstit și mureșenii se vor afla în primele șase. „Din păcate nu am reușit să obținem niciun punct în primele două meciuri și ne vedem nevoiți acum să învingem în ultima etapă Botoșaniul. Este normal ca atmosfera să nu fie cea mai bună după rezultatele obținute, dar simt că băieții sunt uniți și am însă convingerea că echipa se va mobiliza. Cred că va obține victoria, iar Steaua, care este un club serios își va respecta blazonul, iar noi vom obține calificarea în play-off. Fac un apel și la suporteri, echipa are nevoie de sprijinul lor”, a declarat președintele mureșenilor.

Având în vedere importanța celor două partide, între ASA și FC Botoșani și Steaua cu CSMS Iași, cele două meciuri programate inițial pentru sâmbătă, ora 18.00 și 20.30, LPF a decis ca ambele jocuri să se dispute de la ora 20.30

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE