Tinerii medici dentiști, motivați să devină cei mai buni Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 370 Vizualizări

Tinerii medici dentiști, motivați să devină cei mai buni

conferinta stomaA treia ediție a conferinței „Zilele OSMDentistului” va avea loc în perioada 3 – 6 martie. Manifestarea este organizată de Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară (OSMD) și promite un program captivant, diversificat şi de calitate superioară, deoarece această conferință nu înseamnă doar cercetare şi dezvoltare, ci și o demonstraţie a profesionalismului în medicină dentară.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 3 martie, de la ora 18,00, la Hotelul Grand. În seara zilei de 4 martie, studenții sunt invitați la o petrecere studențească, în Morpheus Pub, începând cu ora 22,00. Sâmbătă, 5 martie, va avea loc gala conferinței, la Hotelul Grand.

Cinci lectori au fost anunțați
Evenimentul este clădit pe ideea implicării active a studenţilor în cercetare şi în dezvoltare pe plan profesional, oferind participanților posibilitatea participării la cursuri şi workshop-uri cu subiecte de actualitate organizate de specialişti în domeniul stomatologiei, cu activitate medicală şi academică de excelenţă. Organizatorii au anunțat până acum primii cinci lectori care vor susține prezentări. Aceștia sunt dr. Cristian Pop, dr. Dan Lazăr, dr. Șerban Colibășanu, dr. Andreea Borș și dr. Dan Pătroi. „După o sesiune grea și plină de examene, care mai reușite, care mai puțin reusite, semestrul doi începe cât se poate de frumos și științific, sărbătorind și cinstind medicina dentară printr-un eveniment științific de excepție, organizat de studenți. Conferința științifică „Zilele OSMDentistului” continuă tradiția începută în anul 2014, astfel a treia ediție promite să vină cu zece conferințe care vor cuprinde toate domeniile medicinei dentare. Cinci dintre lectori au fost prezentați Pentru că medicina dentară nu se poate face doar din auzite, ne-am gândit și la asta, astfel că pentru anul acesta v-am pregătit în jur de șase workshop-uri, cu tematică variată, începând cu măsurile de prim ajutor și teminând cu cele de implantologie și tratamentul mecanic al canalelor radiculare folosind microscopul endodonțic”, au transmis organizatorii evenimentului.

Înscrierile se pot face până vineri
Organizatorii conferinței au mai transmis că înscrierea la această manifestare se face până la data de 26 februarie, iar luni, 29 februarie, vor începe înscrierile la workshop-uri. „De la an la an încercăm să venim în ajutorul studenților și tinerilor medici prin invitarea lectorilor care îi vor ajuta să-și găsească calea și să creadă că pot reuși, lectori care să îi ambiționeze și să le arate că se poate. Medicina dentară modernă este pentru toți, pentru toți cei care știu să investească și să insiste pe dezvoltatea personală, iar acesta este unul din scopurile noastre, să contribuim și să ne implicăm”, au mai arătat aceștia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE