VIDEO: Campania „Din grijă pentru ochii tăi!”, în judeţul Mureş Sanatate
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 413 Vizualizări

VIDEO: Campania „Din grijă pentru ochii tăi!”, în judeţul Mureş

111Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Mureş în parteneriat cu firma Lent Optik SRL Bucureşti organizează, în perioada 22-27 februarie, acţiunea de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare „Din grijă pentru ochii tăi!”. La Târgu-Mureş, consultaţiile au loc la sediul PNL Târgu-Mureş din Piaţa Trandafirilor nr. 5, vis a vis de Catedrala Ortodoxă, între orele 9.30 – 17.00.

Consultaţii în cinci oraşe

Detalii suplimentare despre acţiunea „Din grijă pentru ochii tăi!” au fost furnizate de Ionela Balaş, co-preşedinte al OFL Mureş, pe care am întâlnit-o luni, 22 februarie, la sediul liberalilor din Târgu-Mureş. „Consultaţiile oftalmologice sunt gratuite şi se desfăşoară de luni până vineri, în unele localităţi şi sâmbătă, la Târgu-Mureş, Reghin, Târnăveni, Iernut şi Sighişoara. Pot să participe toţi locuitorii judeţului Mureş deoarece consultaţiile sunt gratuite. Desigur, de preferat e să participe doamnele, să îşi facă timp pentru ele, pentru că ştiţi cum suntem noi, femeile, pentru orice ne facem timp dar pentru noi, nu. La Târgu-Mureş avem doi medici care consultă, iar o consultaţie durează cam zece minute”, a declarat Ionela Balaş. „Vreau să mulţumesc tuturor colegelor din judeţ care m-au sprijinit şi m-au ajutat foarte mult, dar şi colegilor care m-au ajutat cu locaţia, având în vedere că nu în toate localităţilor aceste consultaţii se desfăşoară la sediile de partid. De exemplu, la Iernut locaţia este la Sala Sindicatelor”, a completat Ionela Balaş.


Specialişti şi aparatură de ultimă generaţie

Echipa de specialişti de la Lent Optik SRL Bucureşti a fost coordonată de dr. Marian Stoican, manager al societăţii. „Consultaţiile pe care le facem inclus tensiunea oculară, refracţia oculară, acuitatea vizuală, determinări de dioptrii. Cei care beneficiază de aceste consultaţii sunt practic cetăţenii judeţului, în momentul de faţă Târgu-Mureş, iar campania se desfăşoară concomitent în mai multe locaţii din judeţ. Campania a demarat acum patru ani, iar aparatura utilizată de specialişti este de ultimă generaţie, existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători”, a afirmat dr. Marian Stoican.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE