Home / Sanatate / VIDEO: Campania „Din grijă pentru ochii tăi!”, în judeţul Mureş

VIDEO: Campania „Din grijă pentru ochii tăi!”, în judeţul Mureş

111Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Mureş în parteneriat cu firma Lent Optik SRL Bucureşti organizează, în perioada 22-27 februarie, acţiunea de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare „Din grijă pentru ochii tăi!”. La Târgu-Mureş, consultaţiile au loc la sediul PNL Târgu-Mureş din Piaţa Trandafirilor nr. 5, vis a vis de Catedrala Ortodoxă, între orele 9.30 – 17.00.

Consultaţii în cinci oraşe

Detalii suplimentare despre acţiunea „Din grijă pentru ochii tăi!” au fost furnizate de Ionela Balaş, co-preşedinte al OFL Mureş, pe care am întâlnit-o luni, 22 februarie, la sediul liberalilor din Târgu-Mureş. „Consultaţiile oftalmologice sunt gratuite şi se desfăşoară de luni până vineri, în unele localităţi şi sâmbătă, la Târgu-Mureş, Reghin, Târnăveni, Iernut şi Sighişoara. Pot să participe toţi locuitorii judeţului Mureş deoarece consultaţiile sunt gratuite. Desigur, de preferat e să participe doamnele, să îşi facă timp pentru ele, pentru că ştiţi cum suntem noi, femeile, pentru orice ne facem timp dar pentru noi, nu. La Târgu-Mureş avem doi medici care consultă, iar o consultaţie durează cam zece minute”, a declarat Ionela Balaş. „Vreau să mulţumesc tuturor colegelor din judeţ care m-au sprijinit şi m-au ajutat foarte mult, dar şi colegilor care m-au ajutat cu locaţia, având în vedere că nu în toate localităţilor aceste consultaţii se desfăşoară la sediile de partid. De exemplu, la Iernut locaţia este la Sala Sindicatelor”, a completat Ionela Balaş.


Specialişti şi aparatură de ultimă generaţie

Echipa de specialişti de la Lent Optik SRL Bucureşti a fost coordonată de dr. Marian Stoican, manager al societăţii. „Consultaţiile pe care le facem inclus tensiunea oculară, refracţia oculară, acuitatea vizuală, determinări de dioptrii. Cei care beneficiază de aceste consultaţii sunt practic cetăţenii judeţului, în momentul de faţă Târgu-Mureş, iar campania se desfăşoară concomitent în mai multe locaţii din judeţ. Campania a demarat acum patru ani, iar aparatura utilizată de specialişti este de ultimă generaţie, existând şi posibilitatea achiziţionării de ochelari corespunzători”, a afirmat dr. Marian Stoican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Încă un deces COVID-19 raportat în Mureș!

Până luni, 6 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 764 de cazuri (cu 2 …