Lipsire de libertate, în Sângeorgiu de Pădure Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

Lipsire de libertate, în Sângeorgiu de Pădure

111Poliţia Oraşului Sângeorgiu de Pădure a fost sesizată vineri, 19 februarie, prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Din verificările efectuate de echipa operativă s-a constatat că tânărul ar fi fost agresat de trei persoane, într-un autoturism în care s-a urcat de bunăvoie. „Ulterior, s-a stabilit că victimei i s-ar fi sustras telefonul mobil şi ar fi fost abandonată în localitatea Fântânele. În urma documentării activităţii infracţionale, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat cei trei presupuşi agresori ca fiind trei bărbaţi, de 26 şi 37 de ani, toţi din Târgu-Mureş”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Poliţiştii au recuperat şi telefonul mobil reclamat ca fiind sustras, iar în cauză s-a dispus continuarea cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în  mod ilegal, lovire sau alte violențe şi furt, cu două dintre cele trei persoane bănuite, în stare de reţinere pentru 24 de ore. „Cercetările continuă în vederea identificării tuturor participanţilor şi stabilirii concrete a stării de fapt. Activităţile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Mureş. La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi Poliţia Sângeorgiu de Pădure”, se menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE