Se deschide un nou magazin de îmbrăcăminte la Târgu-Mureș. Reduceri în ziua deschiderii Timp liber
  • admin
  • 0 comentarii
  • 577 Vizualizări

Se deschide un nou magazin de îmbrăcăminte la Târgu-Mureș. Reduceri în ziua deschiderii

1Încă din anul 1962, Tom Tailor este un jucător important pe piața textilelor și ocupă un loc aparte în segmentul brandurilor de îmbrăcăminte și accesorii cu preț mediu. Publicul țintă este format din femei și bărbați moderni, care au vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani și pentru care stilul de viață activ și unic este primordial. Oferindu-i publicului său un look autentic și care emană încredere de sine, Tom Tailor combină stilul contemporan cu cel sport, folosind în conceperea colecțiilor sale materiale de calitate, culori proaspete și piese pline de șarm.

Unele dintre cele mai importante metropole ale lumii, Stockholm, Lisabona, Boston, Amsterdam, Berlin sau Londra, efervescența și aerul lor cosmopolit au fost punctul de inspirație pentru colecția Tom Tailor primavară-vară 2016, colecție perfect adecvată stilului urban actual și omului modern de azi. De altfel, colecția are ca motto „Every wear you go, we go!”, iar acesta denotă versatilitatea și adaptabilitatea pieselor înglobate de colecție.
Colecția se remarcă prin piese casual cu croială foarte lejeră, dar și prin culorile proaspete care sunt în ton cu energia de sezon și care fac din articolele destinate atât femeilor, cât și bărbaților niște articole ce degajă optimism. Imprimeurile de tip azulejos, specifice Portugaliei, și relaxarea pe care o întâlnești în această parte a Europei se întâlnesc în acest sezon în articolele colecției Tom Tailor, purtând cu ele pofta de viață a acestui popor.
Pe 25 februarie 2016, Tom Tailor deschide primul magazin în Târgu-Mureș, în centrul comercial Promenada Mall. Spațiul are 180 de metri pătrați și 5 angajați. Tom Tailor va așteaptă cu 20% reducere la noua colecție, cu ocazia deschiderii.

5

4

3

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE