Bal mascat pentru copiii din centrele rezidențiale Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Bal mascat pentru copiii din centrele rezidențiale

DSC_7617

Tradiționalul Bal Mascat, organizat pentru copiii din cadrul Centrelor Rezidențiale pentru Copii cu Deficiențe Neuropsihiatrice din Tîrgu-Mureș și Ceuașu de Câmpie, a avut loc în ziua de 25 februarie la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş, de pe strada Trebely.

Evenimentul este mult așteptat de beneficiarii din centre, pregătirea costumelor, a scenografiilor, pentru fiecare casă în parte, devenind o tradiție anuală în care toți participanții, angajați și copii, se implică trup și suflet. Momentul reprezintă un prilej în care copilul trebuie să intre în pielea unui personaj pe care îl îndrăgește ceea ce, pentru el este o adevărată provocare.

”Balul Mascat marchează trecerea de la iarnă la primăvară, în jur de 130 de beneficiari participă, astăzi. În urma unei jurizări, cele mai bune costume vor fi premiate” ne spune Doru Constantin, purtător de cuvânt DGASPC Mureș.

Participanții sunt beneficiari ai caselor ”Trandafirul alb”, „Lăcrămioarei”, ”Bujorului”, ”Primăverii”, ” Brândușa”, ”Tereza”, ”Jasmine” și „Magnolia”. Din juriu au făcut parte Elida Deak, director adjunct DGASPC Mureș, și doi medici neuropsihiatri, Rodica Mera și Nicoleta Caliani.

Copiii și angajații și-au etalat costumele și și-au prezentat numărul de dans pe fiecare casă în parte. Cele mai ingenioase costume, copii talentați, scenografiile prezentate și angajații implicați au fost premiați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE