Home / Consiliul Judetean Mures / DJ 154B Văleni – Vătava, reabilitat în acest an

DJ 154B Văleni – Vătava, reabilitat în acest an

111Consiliul Judeţean Mureş a prevăzut, în bugetul destinat reabilitării drumurilor judeţene în anul 2016, reabilitarea unei porţiuni în lungime de un kilometru, între localităţile Văleni şi Vătava.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, va fi aplicat un covor bituminos pe o lungime de 1.000 metri, pe o porţiune a Drumului Judeţean 154B Văleni – Vătava, respectiv 0+000-1+000, în Văleni. „Situaţia drumurilor e bună, mai ales că anul trecut s-a asfaltat o porţiune de drum de 1.950 de metri, până la limita cu judeţul Bistriţa. Este o porţiune, între Văleni şi Vătava, Râpa de Jos, unde sunt ceva denivelări care probabil sunt cuprinse în programul de reparaţii. Şanţurile sunt în stare bună, în general nu sunt probleme”, a declarat Zaharie Şular, primarul comunei Vătava.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bugetul Consiliului Județean Mureș, suplimentat cu donații pentru echipamente medicale

Plenul Consiliului Județean Mureș a aprobat miercuri, 15 aprilie, în cadrul unei ședințe extraordinare care …