Ediție aniversară a conferinței „I love my health” Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Ediție aniversară a conferinței „I love my health”

conferinta sanatateEdiția aniversară, cea cu numărul 12, a conferinței „I love my health”are loc astăzi, 25 februarie, de la ora 17,30, la Hotelul Grand din Târgu- Mureș. La eveniment, se reunesc invitații care au participat de-a lungul timpului ca speakeri la aceste conferințe. Împreună vor aduce în discuție un subiect interesant și de mare actualitate, și anume „Sănătatea în echilibru”.

De-a lungul celor 12 ediții, mureșenii au aflat o sumenedie de lucruri utile și interesante despre relația dintre imunitate și factorii ambientali, despre cum trebuie să se pregătească pentru sezonul rece, despre emoții și sănătate, despre cum pot dobândi obiceiuri sănătoase în materie de alimentație și stil de viață sau despre cum își pot menține echilibrul hormonal. Aceste informații le-au aflat de la medici, nutriționiști, terapeuți, psihologi și antrenori personali.
„Iată-ne ajunşi la o ediţie aniversară. Ediţia a XII-a va reuni speakerii prezenţi până acum la ediţiile lunare. Ca și speakeri ne vor onora cu prezența: dr. Adrian Alecu, Ruxanda Radu, terapeut Bowen, Monica Sânpălean, nutriționist, Simona Ciff, psiholog, Liana Conțiu, nutriționist, Oana Cueşdeanu, psihoterapeut pozitivist, Cristina Dobrin, nutriționist, Dani Pavel, antrenor pesonal, Carmen Ungureanu, Alexandra Opriș, nutriționist, Etelka Molnar, antrenor personal.

Despre invitații conferinței
Organizatorii spun despre Simona Ciff că este o persoană activă, empatică, modestă, care și-a cultivat de-a lungul timpului abilitatea de a-i încuraja pe cei din jur să atingă cea mai bună versiune a lor. A recunoscut că observă în fiecare zi negativul din jur, însă nu vede niciun rost în a-l cultiva. Laitmotivul pe care își bazează acțiunile este cel conform căruia puterea vine din interior, iar această forță se naște din curajul de a experimenta viața înafara zonei de confort a fiecăruia. În cadrul ediției aniversare, dr. Adrian Alecu va vorbi despre hrana potrivită și intoleranțele alimentare la care sunt supuse unele persoane. Menținerea sănătății emoționale și fizice nu se poate realiza în lipsa unei educații privind nutriția. Ruxanda Radu este de părere că depinde doar de noi să ne conturăm acel univers propriu care ne face fericiți, iar sprijinul ei este reprezentat printr-o inepuizabilă sursă de inspirație prin care ne determină să descoperim exact acele lucruri care contează pentru noi, odată cu identificarea celor în care ne risipim degeaba energia. Secretul este încrederea în noi înșine, respectul acordat celorlalți, relaxarea mentală prin deconectarea de la probleme și concentrarea pe acele aspecte constructive care depind de propria persoană. Etelka Molnar ridică sportul și tehnicile de relaxare pe un piedestal în ceea ce privește capacitatea acestora de a contribui la o mai bună comunicare cu noi înșine și cu ceilalți, prin simplul fapt că ne deschid mintea și ne eliberează de încărcăturile negative pe care le absorbim peste zi. Despre Alexandra Opriș organizatorii spun că este o persoană naturală, veselă și energică. Viața i-a demonstrat că pentru a fi fericit trebuie să fii sănătos, iar pentru ca acest lucru să devină posibil e necesar să învățăm să ne menajăm în privința lucrurilor neplăcute și să acordăm importanță aspectelor pozitive la care putem avea acces cu ușurință. Prezentă în repetate rânduri în cadrul întâlnirilor lunare „I Love My Health”, Oana Raluca Cueșdeanu s-a remarcat prin lejeritatea cu care creează legături cu cei pe care îi întâlnește și, mai ales, prin faptul că te îmbie să crezi cu toată puterea în tine, în capacitatea intrinsecă ce ți-o poți însuși de a accepta „meteorologia vieții”. Cristina Dobrin le va împărtăși celor prezenți o parte dintre secretele bunului simț în ceea ce privește comportamentul alimentar. Liana Conțiu este nutriționistul care privește înclinațiile noastre culinare cu cel mai mult firesc și care știe, prin blândețe și simplitate, să ne direcționeze înspre obiceiuri ce ne fac bine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!