Bărbați reținuți pentru tâlhărie şi furt din locuinţă Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

Bărbați reținuți pentru tâlhărie şi furt din locuinţă

Doi luptatori DIAS din cadrul Inspectoratului de Politie Constanta asteapta, vineri 24 martie 2006, inceperea unui exercitiu demonstrativ, cu ocazia zilei Politiei Romane

Doi bărbaţi au fost reținuţi pentru 24 de ore, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, în urma a trei percheziţii desfăşurate, la locuinţele a trei persoane bănuite de comiterea unei tâlhării în locuinţă.

Potrivit IPJ Mureș, la data de 25 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au desfăşurat 3 percheziţii domiciliare, la locuinţele a trei bărbaţi, din judeţul Harghita, bănuiți de comiterea unei tâlhării în locuinţă, faptă prin care au creat un prejudiciu în valoare de 5.000 de lei.

În fapt, cei în cauză ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, în locuinţa victimelor, de 76 şi 79 de ani, din comuna Eremitu, la câteva minute, după plecarea poştaşului, care le-a remis pensia lunară. Bărbaţii ar fi agresat victimele şi le-ar fi sustras o sumă de bani şi un telefon mobil.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate două telefoane mobile, o cartelă telefonică, două cuţite în teacă din piele, un spray iritant-lacrimogen şi un briceag.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale Mureş.

La acţiuni au participat Poliţia Municipiului Târgu-Mureş, Secția 5 de Poliție Rurală Miercurea Nirajului, Poliţiei Municipiului Gheorgheni şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată iar faţă de cel de-al treilea, este cercetat în stare de libertate şi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE