Convocator – Zamur Tg. Mureş Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 365 Vizualizări

Convocator – Zamur Tg. Mureş

C O N V O C A T O R

Consiliul de Administratie al S.C. ZAMUR TIRGU MURES S.A., cu sediul in Tg.Mures str.Baneasa nr.35A, numar de inregistrare la Registrul Comertului J26-25/1991, CUI 1209286, convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor la data de 07.04.2016, ora 10.00, la sediul societatii, pentru toti actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor la sfarsitul zilei de 28.03.2016, aceasta fiind data de referinta, cu urmatoarea ordine de zi:
1. Modificarea art.6, art.11 si 28 din actul constitutiv – vor avea urmatorul continut:
Art.6. – Obiectul principal de activitate – 5520 – Facilitati de cazare pentru vacante si perioade de scurta durata
Art.11. – Cesiunea actiunilor
Actiunile sunt cesibile. Dreptul de proprietate asupra actiunilor nominative emise in forma dematerializata se transmite intre actionari prin declaratie facuta in registrul actionarilor, semnata de cedent si de cesionar sau de mandatarii lor.
Art.18. – Societatea este administrată în sistem unitar, de către un Consiliu de Administraţie format din 3-5 administratori aleşi de Adunarea Generală Ordinară, care pot fi revocaţi sau realeşi in conditiile legii.
Durata mandatului administratorilor este de un an si cinci luni.
In prima sedinta dupa alegere, membrii Consiliului de Administratie aleg presedintele care poate fi numit si director general.
Fiecare administrator si director trebuie sa accepte expres executarea atributiilor incredintate si va incheia o asigurare pentru raspundere profesionala a carei valoare va fi stabilita de adunarea generala ordinara a actionarilor.
Consiliul de administraţie se întruneşte cel puţin o data la 3 luni.
Sedintele Consiliului de Administratie se pot tine si la distanta, caz in care membrii consiliului vor purta discutiile aferente adoptarii deciziilor privind aspectele inserate in ordinea de zi, prin telefon sau prin alt mijloc de comunicare rapida, urmând ca unul dintre administratori sau directorul sa redacteze procesul verbal al sedintei, in care sa insereze toate aspectele analizate, iar procesul verbal va fi trimis, printr-un mijloc de comunicare rapida, fiecarui administrator spre semnare. Procesul verbal va fi transcris in registrul de procesul verbale tinut la sediul societatii de unul din functionarii acesteia, desemnat secretar de catre Consiliul de Administratie.
Art.28. – Modificarea formei juridice
Societatea va putea fi transformata in alta forma de societate prin hotararea adunarii generale a actionarilor.

Materialele supuse dezbaterii pot fi consultate la sediul societatii in zilele lucratoare intre orele 8,00 – 14,00.
Actionarii pot participa personal sau prin reprezentant cu procura speciala, pusa la dispozitia lor la sediul societatii incepand cu data de 07.03.2016.
Termenul limita de depunere a procurilor speciale la sediul societatii este 05.04.2016.
In cazul neindeplinirii conditiilor de cvorum la data primei intruniri, AGEA se reprogrameaza pentru data de 08.04.2016 in acelasi loc, la aceeasi ora si cu aceeasi ordine de zi.

PRESEDINTE CONSILIU DE ADMINISTRATIE
Guillaume de WAVRECHIN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE