PLATINIA face o ofertă inovatoare pentru cei care vor să investească în  imobiliare: managementul proprietății Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

PLATINIA face o ofertă inovatoare pentru cei care vor să investească în imobiliare: managementul proprietății

12779203_795855773880142_2748298536027812533_oAnsamblul rezidențial PLATINIA care se află în construcție în acest moment în centrul municipiului Cluj-Napoca vine cu o ofertă inovatoare pentru micii investitorii imobiliari: managementul proprietății. Investiția este una sigură și cu mare potențial pe viitor luând în considerare și faptul că piața imobiliară din Cluj-Napoca este în acest moment cea mai atractivă din România.
Astfel, persoanele care vor să cumpere un apartament în Cluj- Napoca, ca să-l închirieze, la Platinia vor putea doar să încaseze chiria fără să se preocupe de grija problemelor administrative.
PLATINIA îți administrează afacerea
Omul de afaceri Sile Pușcaș, cel care construiește Ansamblul rezidențial, explică cum pot scăpa proprietarii de grijile administrative.
”Pentru această categorie de clienți va exista un pachet de “management al proprietății“ prin care dezvoltatorul se va ocupa de tot ceea ce este legat de apartamentul achiziționat (închiriere, gestionare, încasarea și garantarea lunară a chiriei, renovare, etc.). Astfel, proprietarii vor scăpa de grija acestor probleme administrative și vor încasa doar chiria lunară”, spune Sile Pușcaș.
În acest fel, datorită locației foarte bune și a serviciilor puse la dispoziția proprietarilor, apartamentele PLATINIA reprezintă o investiție valoroasă pentru cei care vor să le închirieze.
Prețul unui apartament cu 2 camere la PLATINIA pornește de la 71.500 de euro plus TVA, iar prețurile diferă în funcție de suprafață și locație.
”Investiția financiară este sigură, motiv pentru care ne poziționăm ca și costuri la limita superioară a tranzacțiilor de pe piața imobiliară clujeană. Faptul că avem peste 60% din apartamente vândute în momentul de față arată că Planitia este un proiect mai mult decât atractiv”, precizează antreprenorul.
12764644_795855767213476_8662112172893240756_oPeste 60% din apartamentele Ansamblului rezidențial PLATINIA au fost vândute
Peste 60% din cele 187 apartamente scoase la vanzare în Ansamblul rezidențial Platinia din centrul Clujului au fost vândute cu opt luni înainte de finalizare. Clienții sunt atrași atât de locație, cât și de calitatea servicilor oferite, deși prețurile nu sunt cele mai mici de pe piață.
”Avem clienți din Cluj, dar și din Sibiu, Alba, Maramureș, Satu Mare, Oradea, Sălaj. Clientul de la Platinia este tipul care dorește acces la servicii de cea mai bună calitate în cel mai scurt timp”, a precizat Sile Pușcaș.
Ansamblul rezidențial PLATINIA este construit în centrul municipiului Cluj-Napoca, pe Calea Mănăștur nr. 2-6, la cinci minute distanta de Sala Polivalenta si stadionul Cluj Arena si va insuma 320 de apartamente de 2,3 si 4 camere. La parterul si mezaninul ansamblului dar și un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele și restaurante. Apartamentele vor fi finalizate în toamna anului 2016, iar galeria comercială în luna decembrie.
Pe lângă un apartament nou într-o clădire modernă în centrul celui mai atractiv oraș din România, Cluj-Napoca, proprietarii vor beneficia de servicii de cea mai bună calitate: la parterul și mezaninul ansamblului o galerie comercială cu un mix de peste 40 de magazine de toate genurile; spații comune cu design exclusivist; o grădină suspendată cu amenajări ultra-moderne cu acces exclusiv pentru locatari; siguranță prin montarea de camere de supraveghere video și, nu în ultimul rând, un sistem de management al proprietății bine pus la punct. Toate aceste servicii au făcut ca 60% dintre apartamente să fie vândute cu nouă luni înainte de finalizarea Ansamblului.
De ce să investești în Cluj-Napoca?
Cluj-Napoca este în momentul de față unul dintre orașele cele mai dinamice din România, având un trend crescător de dezvoltare atât din punct de vedere socio-cultural cât și economico-financiar. Prin PLATINIA, piața imobiliară evoluează la rândul ei și astfel face față cererii constante de noi locuințe.
Dezvoltarea infrastructurii și serviciilor, diversificarea și creșterea numărului de zboruri externe pe Aeroport, dezvoltarea de parcuri industriale, finalizarea stadionului și a Sălii Polivalente care au facilitat organizarea unor evenimente de amploare internațională, numărul mare de universități, școli, clinici și spitale, dar mai ales dezvoltarea accelerată din ultimii ani a sectorului IT au făcut ca orașul Cluj-Napoca să fie locația ideală pentru Ansamblul PLATINIA.
Toate studiile realizate în ultimul an arată că municipiul Cluj-Napoca este în acest moment cea mai atractivă piață imobiliară din România pentru investitori.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE