Home / Consiliul Judetean Mures / Statut de funcţii modificat, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin

Statut de funcţii modificat, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin

Distribuie

crrnConsilierii judeţeni au aprobat joi, 25 februarie, cu ocazia unei şedinţe de lucru, modificarea Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 69/29 aprilie 2010 privind înfiinţarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin ca instituţie de asistenţă socială cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Mureş şi în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş.

Trei posturi, reorganizate

Practic, modificarea vizează înfiinţarea a trei posturi de instructor de educaţie, prin transformarea unor posturi vacante existente în organigrama instituţiei, care cuprinde 34 de angajaţi. “Cu adresa nr. 66/1 februarie 2016, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin ne solicită modificarea statului de funcţii actual în sensul înfiinţării a trei posturi de instructor de educaţie, prin transformarea unor posturi vacante existente. Această modificare este justificată dat fiind deficitul de personal cu atribuţii în îngrijirea directă a beneficiarilor serviciilor de asistenţă socială precum şi numărul mare de beneficiari încadraţi în grad de handicap accentuat şi sever. Astfel, din totalul de 50 de beneficiari un număr de 18 sunt persoane cu handicap accentuat iar 30 de beneficiari sunt încadraţi în grad de handicap sever, necesitând îngrijire şi supraveghere permanentă. Cât priveşte atribuţiile specifice celor trei posturi reorganizate, medic, asistent social şi kinetoterapeut, acestea sunt şi la momentul actual asigurate prin contracte de servicii de asistenţă psihiatrică, asistenţă socială şi kinetoterapie”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU. Reghineanca Mirona Maura Toncean, două medalii de argint la Campionatul Național de Dans Sportiv

Distribuie Perechea alcătuită din Darius Gabriel Danciu și Mirona Maura Toncean, sportivi legitimați la clubul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.