Home / Consiliul Judetean Mures / Statut de funcţii modificat, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin

Statut de funcţii modificat, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin

crrnConsilierii judeţeni au aprobat joi, 25 februarie, cu ocazia unei şedinţe de lucru, modificarea Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 69/29 aprilie 2010 privind înfiinţarea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin ca instituţie de asistenţă socială cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Mureş şi în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş.

Trei posturi, reorganizate

Practic, modificarea vizează înfiinţarea a trei posturi de instructor de educaţie, prin transformarea unor posturi vacante existente în organigrama instituţiei, care cuprinde 34 de angajaţi. “Cu adresa nr. 66/1 februarie 2016, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin ne solicită modificarea statului de funcţii actual în sensul înfiinţării a trei posturi de instructor de educaţie, prin transformarea unor posturi vacante existente. Această modificare este justificată dat fiind deficitul de personal cu atribuţii în îngrijirea directă a beneficiarilor serviciilor de asistenţă socială precum şi numărul mare de beneficiari încadraţi în grad de handicap accentuat şi sever. Astfel, din totalul de 50 de beneficiari un număr de 18 sunt persoane cu handicap accentuat iar 30 de beneficiari sunt încadraţi în grad de handicap sever, necesitând îngrijire şi supraveghere permanentă. Cât priveşte atribuţiile specifice celor trei posturi reorganizate, medic, asistent social şi kinetoterapeut, acestea sunt şi la momentul actual asigurate prin contracte de servicii de asistenţă psihiatrică, asistenţă socială şi kinetoterapie”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reparații la un pod din Beica de Jos

Consiliul Județean Mureș – Direcția tehnică, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a …