Sondaj PNL pentru Primăria Târgu-Mureş Politic
  • admin
  • 2 comentarii
  • 1445 Vizualizări

Sondaj PNL pentru Primăria Târgu-Mureş

pnlDeputatul Cristian Chirteş, care deţine funcţia de secretar general adjunct al PNL şi prim-vicepreşedinte al PNL Mureş, a dezvăluit vineri, 26 februarie, într-o conferinţă de presă, că liberalii au comandat un sondaj de opinie pentru a vedea care candidat are cele mai mari şanse la alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş. „Acum se lucrează la un sondaj de opinie pe municipiul Târgu-Mureş, care săptămâna viitoare va fi sper dat public presei”, a spus Cristian Chirteş, care a evitat să dezvăluie numele politicienilor incluşi în sondajul de opinie. „Sondajul de opinie este coordonat de co-preşedintele Dorin Florea şi pe municipiu se va face, nu pe judeţ. Pe judeţ facem altfel de testări, locale”, a mai spus Cristian Chirteş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Gurile rele sustin ca Florel s-a saturat de santajul lui Maior si o va sustine pe Ciotlaus pentru primarie si asa in cazul sau drumurile TOATE duc spre DNA (ale lui si ale echipei sale) de unde nimeni nu baga mana-n foc ca se vor intoarce toti ;

  • Dar de cand FLOREA este la PNL??Ce a parasit PDL-ul??Este in partid cu TARICEANU si fosta primarita CIOTLAUS???Inseamna ca o sa i-a un pic de ..uie de la Liberali.Dar cand a plecat de la PDL-c-a nu prea s-a facut mare reclama.??

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE