Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Drum mai bun, între Cozma şi Tonciu

Drum mai bun, între Cozma şi Tonciu

111Consiliul Judeţean Mureş a prevăzut, în bugetul destinat reabilitării drumurilor judeţene în anul 2016, reabilitarea unei porţiuni în lungime de 2 kilometri, între localităţile Cozma şi Tonciu (Fărăgău).

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, va fi aplicat un covor bituminos pe o lungime de 2.000 metri, pe o porţiune a Drumului Judeţean DJ 162A DN 16 – Cozma, respectiv 0+000-2+000, în Tonciu. „Anul acesta se va reabilita o porţiune de 2,3 kilometri, din care 2 kilometri vor beneficia de covor asfaltic. E o investiţie utilă pentru cei care deservesc drumul din această zonă”, a declarat Petru Ormenişan, primarul comunei Cozma.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducerea Consiliului Județean Mureș vă urează Sărbători fericite!

Share

Share
Share