Home / Politic / Prezentare despre alegerile din SUA, la American Corner

Prezentare despre alegerile din SUA, la American Corner

Distribuie

american cornerSediul American Corner din Târgu-Mureş, strada Primăriei nr. 2, va găzdui luni, 29 februarie, între orele 11.00 – 12.00, prezentarea cu tema prezentarea „Alegerile primare din SUA”, susținută în București și transmisă prin videoconferință în orașele Iași, Târgu-Mureș și Timișoara.

Potrivit organizatorilor, prezentarea va fi susținută, în limba română, de Walker Frahm, bursier Fulbright. Acesta a obținut o diplomă de licență în etică, politică și economie la Universitatea Yale în anul 2010, și una de masterat în sociologie de la Universitatea Washington în 2013. “În prezent lucrează la un doctorat în sociologie de la Universitatea Washington, unde a studiat specialități precum sociologie politică, analiză organizațională sau dezvoltare internațională. Pentru teza sa de doctorat, Walker Frahm studiază organizațiile din România și Republica Moldova care luptă împotriva traficului de persoane și a corupției, cu o atenție specială dedicată modului în care aceste organizații lucrează cu donatorii străini și cu guvernele partenere. Această cercetare este finanțată de către Departamentul Educației din SUA prin Bursele Fulbright. Din timpul studenției la Yale, Walker a devenit pasionat de alegeri și este încântat de această ocazie de a se adresa presei din România pe tema alegerilor americane”, susţin organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PNL caută susținere pentru candidatul comun la Primăria Târgu Mureș

Distribuie Candidatul comun pentru funcția de primar al Târgu Mureșului a fost unul dintre subiectele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.