Home / Consiliul Judetean Mures / Covor bituminos, pe DJ 151A Şăulia – Band

Covor bituminos, pe DJ 151A Şăulia – Band

111Consiliul Judeţean Mureş a prevăzut, în bugetul destinat reabilitării drumurilor judeţene în anul 2016, reabilitarea unei porţiuni în lungime de un 1,5 kilometri, între comunele Şăulia şi Band.

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, va fi aplicat un covor bituminos pe o lungime de 1.500 de metri, pe Drumul Judeţean DJ 151A Şăulia – Band, pe două porţiuni, după cum urmează: 3+860-4+860 (Şăulia) şi 14+500-15+000 (Grebenişu de Câmpie). „Şi anul trecut la ieşirea din Şăulia au fost reabilitaţi 1,5 kilometri de drum judeţean, acum doi ani iar un kilometru şi jumătate. E bine, mă declar mulţumit. Starea drumurilor din zonă este bună, nu mai sunt problemele care erau cândva, cu multe gropi. Chiar e bună starea drumurilor, chiar dacă nimic nu e perfect, dar e în regulă şi apreciem programul de investiţii al Consiliului Judeţean Mureş pentru drumurile judeţene”, a declarat Dorel Vancea, primarul comunei Şăulia.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Péter Ferenc, bilanțul mandatului 2016-2020: ”Vreau să termin fiecare proiect pe care l-am început!”

În urmă cu patru ani, la data de 24 iunie 2016, reprezentantul UDMR Péter Ferenc …