Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Drum reabilitat între Dumbrăvioara şi Fărăgău

Drum reabilitat între Dumbrăvioara şi Fărăgău

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O porţiune de 2,9 kilometri de pe Drumul Judeţean DJ 153 B Dumbrăvioara – Fărăgău va beneficia în acest an de reabilitare prin aplicare de covor asfaltic, investiţia fiind prevăzută în Programul de investiţii pentru reabilitarea drumurilor judeţene pe anul 2016 al Consiliului Judeţean Mureş.

Aşteptări din partea comunităţii locale

Potrivit directorului executiv al Direcţiei tehnice a Consiliului Judeţean Mureş, Ionel Ignat, lucrările se vor desfăşura pe tronsonul cuprins între localităţile Păingeni – Poarta (13+000-15+900). Investiţia de pe Drumul Judeţean DJ 153 B Dumbrăvioara – Fărăgău este considerată binevenită de Ioan Milăşan, primarul comunei Fărăgău. „Un kilometru de drum aparţine comunei, restul de Consiliul Judeţean Mureş. Deja la Tonciu am văzut că s-au apucat de lucrări. Starea drumului, vă daţi seama, dacă e în reparaţii, nu e bună. Drumul e de competenţa Consiliului Judeţean şi ne bucurăm că va fi reparat”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioan Milăşan.

Strategia Consiliului Judeţean Mureş pentru anul 2016 în ceea ce priveşte drumurile judeţene a fost prezentată de Ciprian Dobre, preşedintele instituţiei. „Noi, pentru drumurile judeţene din Mureş am avut trei ani de dezvoltare şi mai avem ultimii 81 de kilometri de asfaltat. În acest an, programul pentru drumuri este de 81 de kilometri de drum asfaltat, care se împart pe şase zone”, a punctat Ciprian Dobre.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect pentru reabilitarea DJ 153 A – DJ 153, traseul Ernei – Eremitu – Sovata

Consiliul Judeţean Mureş – Direcţia tehnică anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare …

Share
Share