Obiectivele PNL pentru Consiliul Judeţean Mureş Politic
  • alex.toth
  • 3 comentarii
  • 522 Vizualizări

Obiectivele PNL pentru Consiliul Judeţean Mureş

111Deputatul Cristian Chirteş, care deţine funcţia de secretar general adjunct al PNL şi prim-vicepreşedinte al PNL Mureş, a dezvăluit vineri, 26 februarie, într-o conferinţă de presă, obiectivele liberalilor la alegerile din iunie 2016 pentru Consiliul Judeţean Mureş.

Ciprian Dobre, „capul tractor” al listei

Potrivit deputatului Cristian Chirteş, lista de candidaţi liberali pentru Consiliul Judeţean Mureş va fi deschisă de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş şi totodată co-preşedinte al PNL Mureş. „Domnul Ciprian Dobre trebuie să rămână preşedinte, de aceea luptăm la alegerile locale”, a spus Cristian Chirteş. „Luni vom avea şedinţă de Biroul Politic Naţional. Probabil se va discuta şi Târgu-Mureşul, dacă nu, într-o săptămână cu siguranţă noi undeva la 15 martie trebuie să închidem toate judeţele şi municipiile, cu candidaturile de primari la municipiile reşedinţă de judeţ sau preşedinte de Consiliu Judeţean, fiindcă cel care deschide lista la Consiliul Judeţean va trebui să îşi asume şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. E bine să îţi desemnezi preşedintele, „capul tractor” al listei, că nu poţi să zici „vom vedea pe cine alegem preşedinte de Consiliu Judeţean pe cine îl propun dintr-un partid”. Trebuie să fie o persoană dinainte stabilită. Şi da, Ciprian Dobre este omul desemnat astăzi de către Organizaţia Mureş pentru a ocupa această funcţie, de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş”, a completat deputatul liberal.

Minim 14 mandate

Referindu-se la targetul stabilit pentru lista consilierilor judeţeni, Cristian Chirteş a afirmat că obiectivul propus este obţinerea a cel puţin 14 mandate de consilieri judeţeni. „Nici nu ştiu ce troc putem face dacă nu intrăm în alegeri. Până la urmă, preşedintele Consiliului Judeţean se alege din rândul consilierilor judeţeni. Noi avem obiective clare câţi consilieri judeţeni să obţinem. Avem 11 şi vrem să obţinem minimum 14 consilieri, adică cu un consilier mai mult decât UDMR-ul. Scurt!”, a arătat Cristian Chirteş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Nici ochii nu-i stau bine in cap!I s-a urcat cu totul la cap! Dar curind vine lovitura de grinda de sus!si atunci sa-l vezi! Avea ochii mult mai bulbucati acum trei ani cind ii vedea pe Florea , Maior… Da! asta e omul de rahat , fara coloana care ieri ii scuipa si astazi ii pupa !! Politicieni de doi bani!

  • Da Dobre este „tractor” un vehicol forte precar in lupta cu celelalte „autoturisme” politice.Oare de ce trebuie sa ramana la conducerea CJMures? Nu si-a tras partea suficient? Ca pentru ceilalti oameni din judet este un dezastru!Nici 10% din realizarile predecesorilor presedinti!

  • Ce sigla are si PNL-ul asta?!!Un.. harag.. ascutit,ca o teapa -pe fond galbui-asemanator cu KAKA_UL.In anii din urma avea CALUL-parca.Unde-i calul acuma???Kapul ..de TRAKTOR???Chiar ca Dobre asta seamana cu un TRAKTORIST.Ii lipsete BASCA de pe cap.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE