Home / Sport / Victorie spectaculoasă a campionilor la futsal

Victorie spectaculoasă a campionilor la futsal

Distribuie

futsalEchipa de futsal City’us Târgu-Mureș a câștigat duminică seara cu scorul de 7-4 (2-1) partida disputată în deplasare la Odorheiu Secuiesc, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Golurile formației mureșene au fost înscrise de Paulo Ferreira (4), Fabio Aguiar (2) și Liviu Ruxandari, în timp ce pentru gazde au punctat Silion (2), Csoma Ferenc și Szecsi.
Partida din Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc a demonstrat încă o dată cât de disputate sunt partidele dintre cele două echipe, indiferent de locurile din clasament. Deși harghitenii ocupă doar locul 8, iar campionii se află în acest moment pe treapata a treia a podiumului, partida a fost una deosebit de echilibrată. Târgumureșenii au avut un debut foarte bun, reușind să puncteze de două ori în primele 3 minute, prin Paulo Ferreira și Fabio Aguiar. Până la pauză, gazdele au revenit pe tabela de scor și avantajul campionilor după 20 de minute era de un singur gol.

Răsturnări spectaculoase în partea a doua
Repriza secundă a oferit spectacolul dorit pentru publicul din sală, mai puțin rezultatul final, pentru suporterii gazdelor. În a doua parte a meciului s-au înscris nu mai puțin de 8 goluri și s-au înregistrat alte numeroase faze de poartă. Gazdele au reușit ceea ce nici cei mai optimiști suporteri nu credeau la un moment dat, să revină în joc și să preia conducerea. Aceștia au înscris de 3 ori consecutiv și au dus în minutul 29 tabela la 4-2. În ultimele 10 minute, diferența de valoare și-a cuvântul și în joc, dar și pe tabelă. Mureșenii au reușit să înscrie cinci goluri consecutive și s-au impus cu un 7-4 care părea irealizabil la un moment dat.
Antrenorul Lucian Nicușan a început partida cu o formație alcătuită numai din jucători străini: Carlao- Fabio Aguiar, Paulo Ferreira, Mario Duque și Cesar Ribeiro. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Răzvan Cătinean – Paulinho, Bogdan Covaci, Emil Răducu, Liviu Ruxandari, Cosmin Gherman, Tamas Robert, Vlad Țipău și Dimitru Mimi Stoica.
Cu această victorie, târgumureșenii acumulează 41 de puncte și rămân pe locul 3 al clasamentului, la un singur punct în spatele celor de la Informatica Timișoara, care au însă două jocuri mai puțin disputate. City’us va sta în etapa viitoare, când urmau să întâlnească Galactic Focșani, retrasă din campionat, după care vor avea un „duel de foc”, la liderul Autobergamo Deva. Până la acea partidă, mureșenii mai au de întâlnit în cadrul „optimilor” Cupei României, joi, 3 martie, de la ora 18, în Sala Sporturilor, formația Muncitorul Reșița.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.