Share

Home / Administratie / VIDEO: Cristian Chirteş, previziune sumbră despre viitorul pădurilor din România

VIDEO: Cristian Chirteş, previziune sumbră despre viitorul pădurilor din România

111
Deputatul liberal Cristian Chirteş a solicitat vineri, 26 februarie, într-o conferinţă de presă, demararea unui program clar de reorganizare a Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva. „Am solicitat în repetate rânduri – şi mai solicit o dată – scoaterea Regiei Naţionale de sub Ordonanţa 109 din 2010 a Guvernanţei corporatiste, în care profitul este principalul indicator de performanţă şi aici ştiţi la ce mă refer, cine îşi iau de fapt primele dacă Romsilva îşi face profitul, acel Consiliu de Administraţie, şi revenirea la situaţia iniţială, în care rolul de gestionare durabilă a fondului forestier să fie principalul indicator. Nu se mai ţine cont de suprafaţa reîmpădurită, nu se mai ţine cont de calitatea serviciilor silvice pe care le prestează Romsilva”, a afirmat Cristian Chirteş. „Dacă urmărim profitul, vă spun cu toată sinceritatea, în zece ani va fi un dezastru în domeniul pădurii. Se vor tăia pădurile de valoare, pentru a face profitul cât mai mare”, a adăugat Cristian Chirteş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ABA Mureș caută inginer

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea postului …

Share
Share