Share

Home / Social / VIDEO: Rezultatele proiectului „Guvernare incluzivă”, prezentate la Târgu-Mureş

VIDEO: Rezultatele proiectului „Guvernare incluzivă”, prezentate la Târgu-Mureş

111
Sala Mică a Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş a găzduit miercuri, 24 februarie, o dezbatere publică asupra Strategiei locale de incluziune socială. În cadrul evenimentului, Mihaela Danga, manager de proiect în cadrul Asociaţiei de Asistenţă şi programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21, a prezentat rezultatele proiectului „Guvernare incluzivă”, implementat cu sprijinul financiar al programului RO10 – CORAI, program finanţat prin Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială, precum şi Studiul privind identificarea nevoilor grupurilor defavorizate, cu risc de marginalizare şi excluziune socială.
112
Realizat cu sprijinul voluntarilor, studiul oferă atât informaţii relevante privind cauze şi contexte care creează riscuri şi vulnerabilităţi pentru excluziune socială, cât şi propuneri menite să contribuie la o mai eficientă incluziune socială, economică, culturală a grupurilor defavorizate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Şoferiţă fără permis la Reghin

Polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au oprit în trafic duminică, 17 martie, în jurul …

Share
Share