Home / Primaria Targu Mures / Claudiu Maior, întâlnire cu cetăţenii de pe strada Ialomiţei

Claudiu Maior, întâlnire cu cetăţenii de pe strada Ialomiţei

ialomiteiÎn ciuda timpului nefavorabil de vineri, 26 februarie, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior, a participat la o întâlnire cu asociaţiile de proprietari de pe strada Ialomiţei. „Suntem solicitaţi şi aşteptaţi în toate cartierele din municipiu. Problemele locatarilor sunt diverse şi de aceea inventariem fiecare doleanţă a cetăţeanului care aşteaptă să se facă ceva şi în cartierul lui. Astăzi suntem aici, mâine, în altă zonă… Ne dorim, în continuare, un parteneriat strâns şi de lung parcurs între cetăţeni şi Primăria Târgu-Mureş, lucru de pe urma căruia ambele părţi ar avea numai de câştigat”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

De asemenea, Luminiţa Chirilă, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 23, a afirmat: „Am identificat astăzi mai multe locuri pentru realizarea parcărilor acoperite, de asemenea am solicitat toaletarea unor arbori din cartier şi, nu în ultimul rând amenajarea unui parc de joacă pentru copii. Domnul viceprimar Claudiu Maior, alături de directorii din primărie, s-a arătat receptiv la propunerile noastre, lucru pentru care îi mulţumim mult”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Claudiu Maior: ”Elevii din Târgu Mureș vor avea tablete la început de an școlar”

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, 3 septembrie, consilierul primarului Claudiu Maior a …