FOTO: Petrecere memorabilă la Balul Basarabenilor Vip/Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 621 Vizualizări

FOTO: Petrecere memorabilă la Balul Basarabenilor

444Ajuns la a 3-a ediție, Balul Basarabenilor din județul Mureș a fost din nou un exemplu de petrecere de nota 10. Găzduit de una dintre frumoasele săli ale restaurantului Darina “Dacia”, balul a reunit basarabeni stabiliți în județul Mureș, dar și localnici care îndrăgesc tradițiile și obiceiurile românilor de peste Prut.

Ansamblul “Mărțișor” din Chișinău a fost reprezentat cu cinste, și la această ediţie, de patru tineri dansatori, care au dat tonul horelor moldovenești.

O supriză plăcută a actualei ediții a fost Ana Munteanu, o tânără solistă de numai 14 ani, venită din Republica Moldova. Extrem de talentată, Ana Munteanu a intrepretat mai multe piese de muzică populară, dar și cateva piese de muzică ușoară, apreciate de către toți participanții la bal.

Din program nu a lipsit tradiționalul concurs de dans, iar două momente artistice, unul de balet (Anastasia Plămădială) și unul de dans sportiv (Egri Irina și Pasc Adrian), au dat și mai multă culoare petrecerii.

Animatorii Ciprian Belean și Adrian Țepeș au fost, ca de obicei la înălțime, oferind toate ingredientele necesare pentru o petrecere ne neuitat.

Ar mai fi de spus că studenții basarabeni care învață în Târgu-Mureș au fost cei mai activi în ringul de dans, dar și ceilalți participanți s-au descurcat foarte bine.

Gazda evenimentului, Restaurantul Darina „Dacia”, a participat la reușita Balului basarabenilor cu bucate alese, băutură bună și o servire impecabilă.

Pavel Plămădială, cel care a coordonat echipa organizatoare ne-a oferit câteva detalii despre Balul Basarabenilor 2016: “Rostul acestui bal este de a ne întâlni, de a ne cunoaște mai bine și de a petrece câteva ore frumoase împreună. Eu cred că am reușit și în acest an să ne simțim bine și să plecăm acasă cu sentimente plăcute și cu dorința de a ne revedea cât mai curând.”

Florin Marcel SANDOR

[zizigallery id=1914]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE