Crescătorie de somni africani din Mureş, în atenţia DNA Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1358 Vizualizări

Crescătorie de somni africani din Mureş, în atenţia DNA

444Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au descins miercuri, 2 martie, la o societate comercială care deţine o crescătorie de somni africani în localitatea Fântânele, construită din fonduri europene, de unde au ridicat o serie de documente, a declarat pentru Agerpres, Zoltan Gálfalvy, patronul firmei.

Acesta a precizat că a pus la dispoziţia procurorilor o serie de documente, însă a refuzat să facă vreun alt comentariu cu privire la scopul descinderii. Potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres, procurorii DNA – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş efectuează miercuri percheziţii în patru judeţe, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, de evaziune fiscală şi spălare a banilor, comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene. „În cursul zilei de 2 martie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 31 de locaţii, situate în judeţele Mureş, Cluj, Harghita şi Braşov, dintre care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, precizează comunicatul.

Ferma de la Fântânele a fost construită în cadrul unui proiect cu finanţare europeană „Creşterea în sistem superintensiv a somnului african şi procesarea acestuia în comuna Fântânele, judeţul Mureş”, cu o valoare nerambursabilă de 10.253.501,93 lei.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE