„Elevii au talent”, la Gimnaziul „Tudor Vladimirescu” Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 603 Vizualizări

„Elevii au talent”, la Gimnaziul „Tudor Vladimirescu”

talentIdeea fericită a unei televiziuni de a bucura sufletele românilor dându-le șansa de a-și dezvalui talentul publicului larg, a prins repede și la Gimnaziul “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Mureş. A fost destul să ne întrebăm acum cinci ani „ce-ar fi dacă…” și așa s-a născut… „Elevii au talent”, un concurs ajuns acum la a 4-a ediție.

32 de concurenţi, calificaţi în finală

Concursul a constat în două etape: preselecția și etapa finală. Preselecția a fost deschisă tuturor elevilor din clasele I-VIII și s-a desfășurat în școală pe 17 februarie 2016. S-au calificat în etapa finală 32 de concurenți cu talente diverse: cântăreți, dansatori, gimnaști, artiști de comedie, etc. Etapa finală a avut loc la Sala Festivă „Constantin Brâncuși”, în data de 25 februarie 2016, cu începere de la ora 17.00. S-au vândut 290 de biletele de intrare la prețul de 1 leu/bucata. Activitatea a fost coordonată de prof. Gabriela Șandru, iar sonorizarea a fost asigurată de directorul Boczog Szabolcs. Au jurizat Dragoș Zaharie – profesor la Școala Gimnazială „Emil Drăgan” Ungheni, Daniel Raduly – profesor la Colegiul Agricol „Traian Savulescu”, Adriana Boiti – profesor la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, Mihaela Roman – profesor la Școala Gimnazială Iernut, Petruța Vodă – profesor la Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”, Lorena Nistor – profesor la Școala Gimnazială „Romulus Guga”, Georgiana Ştefan – Manager Tipografia „Intermedia Group”. În notarea momentelor, juriul a ținut cont de următoarele aspecte: calitatea și dificultatea interpretării, originalitatea momentului, prezența scenică și personalitatea concurenților, și nu în ultimul rând, de efectul momentului asupra publicului. Din colectivul de organizare au făcut parte elevii clasei a VI-a A și VIII-a A.

Toţi elevii, câştigători

Spectacolul a durat două ore și jumătate și a fost la înălțimea așteptărilor publicului care a umplut sala până la refuz. După retragerea juriului pentru deliberări, a urmat un mic spectacol artistic oferit de elevii claselor II B (dans popular), VIII A (dans modern), foști elevi al școlii. În urma jurizării, locul I a fost câștigat de momentul de dans contemporan oferit de eleva Daniela Vlăgea, din clasa a VIII-a B, care a primit și suma de 350 lei. Locul II și suma de 250 lei a revenit „Cruellei DeVil” – gimnasta Monica Duca, din clasa a V-a B, locul III și 150 lei au revenit elevei Sorana Fărcaș din clasa a II-a B, care a interpretat într-o manieră originală și totuși atât de firească melodia „Descoperire” iar mențiunile în valoare de 100 lei au ajuns la elevii Kara Medeea Şandru (a VI-a A), David Seica și Darius Lechințan (a IV-a B) și Ariana Mureşan (a VI-a A). „Chiar dacă nu toți elevii au plecat acasă cu bani, toți au fost câștigători: unii vor avea de acum încolo mai multă încredere în ei, alții se vor bucura de aprecierea colegilor, profesorilor și cunoscuților lor, iar adevărații talentați își vor aduce aminte peste ani și vor  spune: am debutat la concursul „Elevii au talent” organizat de Gimnaziul „Tudor  Vladimirescu”  în anul de grație 2016. În urma sondajelor de opinie efectuate de către elevii clasei a VIII-a A a reieșit că spectacolul a fost un real succes atât în rândul participanților, cât și a spectatorilor care au venit în număr atât de mare pentru ași susține favoriții. Atmosfera în timpul spectacolului a fost de multe ori incendiară, demnă de orice televiziune națională”, a precizat Boczog Szabolcs, directorul Gimnaziului „Tudor Vladimirescu”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE